به نقل از خبرنگار سیاسی ایرنا، فاطمه مهاجرانی ، سخنگوی دولت در روز دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵ در مصاحبه‌ای درباره افزایش مبلغ کالابرگ اظهار کرد: بخشی از این موضوع در حال حاضر تحت نظارت سازمان برنامه و وزارت کار قرار دارد. بخش دیگری از ماجرا، ایجاد یک پرونده اقتصادی برای شهروندان است که تنظیم آن نیز به عهده وزارت اقتصاد می‌باشد تا هماهنگی لازم صورت گیرد.

وی تاکید کرد: به زودی ما شاهد اجرایی شدن این طرح در مهرماه خواهیم بود. برآورد من این است که مبلغ افزایش یافته حدود ۵۰۰ هزار تومان است اما هنوز این موضوع به‌طور قطعی تأیید نشده است.

در پاسخ به این سؤال که آیا منابع مالی برای این تصمیم‌گیری مشخص شده است؟ وی تصریح کرد: هیچ اقدامی بدون دسترسی به منابع مالی انجام نمی‌پذیرد زیرا ما معتقدیم که بدون وجود منابع، این کار تنها یک امید توخالی خواهد بود و به این معناست که یک‌بار آن را انجام می‌دهیم و سپس دیگر ادامه نخواهیم داد.

مهاجری بدین‌گونه ادامه داد: اجازه دهید جزییات این امر را پس از جمع‌بندی و تکمیل اعلام نمایم چون اطلاعات ناقص تنها می‌تواند افکار عمومی را به اشتباه بیندازد. من ترجیح می‌دهم که تمامی اعداد و ارقام و گروه‌های مشمول به‌طور کامل معرفی شوند.