طبق اطلاعات به دست آمده از ورزش سه، مانوئل آکانجی، مدافع سوئیسی تیم اینتر، در آستانه بازی با کلوب بروژ به حواشی پیرامون باشگاه پیشینش منچسترسیتی بی‌اعتنا ماند و اظهار داشت که تمام افتخاراتش به‌طور شایسته به دست آمده است.

آکانجی در نشست خبری پیش از دیدار سه‌شنبه شب اینتر مقابل کلوب بروژ در دور دوم لیگ قهرمانان اروپا با پرسش‌های جنجالی در مورد احکام تازه صادره برای باشگاه قبلی‌اش، یعنی منچسترسیتی مواجه شد. این بازیکن در فاصله سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۶ چهار فصل موفق را در منچسترسیتی گذرانده است، اما حالا با توجه به اتفاق بزرگی مانند صدور رأی کمیسیون مستقل، مبنی بر گناهکار شناخته شدن سیتی در ۱۱۴ مورد نقض قوانین مالی در سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸، دنیای فوتبال تحت تأثیر قرار گرفته است. خبرنگاران نیز به دنبال واکنش او نسبت به این قضیه داغ بودند.

نکته جالب اینجاست که آکانجی در دوران مذکور هیچ‌گونه حضوری در سیتی نداشته و تاکید کرد که تمام موفقیت‌هایش نتیجه تلاش و زحمت خود او در زمین مسابقه بوده است.

این مدافع ۳۲ ساله اشاره کرد که به هیچ وجه نگرانی بابت احکام صادره علیه منچسترسیتی ندارد و تصریح کرد: «من واقعاً نگران وضعیت منچسترسیتی نیستم و تمرکزم تنها بر اینتر است. همه جام‌های من در میدان رقابت به دست آمده و می‌دانم چطور در زمین کار کردیم و چه اقدامات مثبتی انجام دادیم.»

آکانجی در ادامه توضیحاتش به شرایط اینتر در لیگ قهرمانان اروپا و رقابت حساس با کلوب بروژ پرداخت و گفت: «باید بازی را به بازی پیش ببریم. اکنون مهم مسابقه فردا شب است و بعد از آن به بازی‌های بعدی فکر خواهیم کرد. ما در بازی اول شکست خوردیم اما اکنون می‌خواهیم گام مثبتی به جلو برداریم. هدف اصلی ما ورود به جمع هشت تیم برتر است و بعد از آن به پیشرفت‌های بیشتر نگاه خواهیم کرد. ما در مقایسه با سال گذشته تغییرات زیادی در تیم داریم، اما اولین قدم این است که فردا عملکرد ممتازی از خود ارائه دهیم و سه امتیاز را کسب کنیم. همه ما در اینتر می‌دانیم که تیمی فوق‌العاده داریم و گزینه‌های زیادی بر روی نیمکت داریم. حتی زمانی که خط‌طغییر می‌کند، بازیکنان مورد نیاز برای ارائه نمایشی باکیفیت را داریم و به شدت به موفقیت‌های تیم در این فصل باور دارم.»

این دیدار فردا شب مقابل کلوب بروژ برای آکانجی اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا یان زومر، دروازه‌بان سابق تیم اینتر و هم‌تیمی آکانجی در تیم ملی سوئیس، هم‌اکنون در دروازه نماینده بلژیک ایستاده است. آکانجی در مورد رویارویی با هم‌وطن خود بیان کرد: «دو روز پیش با یان صحبت کردم و ما دوستان نزدیکی هستیم. هدف‌ ما این است که در لیگ قهرمانان تا مراحل نهایی پیش برویم. من در میلان احساس فوق‌العاده‌ای دارم و می‌خواهیم موفقیت‌های فصل گذشته در ایتالیا را تکرار کرده و ببینیم در اروپا چه پیش خواهد آمد. حتی اگر در بازی فردا نیز امتیاز از دست بدهیم، شش مسابقه دیگر باقی است. اما این را هم بگویم که ما فقط برای پیروزی وارد میدان خواهیم شد و همه در اینتر باور دارند که شانس پیروزی در دسترس است.»