باشگاه خبرنگاران جوان؛ ایلیا محمدی - احسان حدادی، رئیس فدراسیون دوومیدانی، در واکنش به نتایج تیم ملی در مسابقات آسیایی، ابراز dissatisfaction کرد و گفت: شاید در نگاه عمومی و جامعه ورزشی، ما به دستاوردی قابل قبول نائل آمده‌ایم، اما در ارزیابی خودمان، نتایج چندان رضایت بخشی نیست و واقعاً از این عملکرد خوشحال نیستیم.
وی ادامه داد: باید به حقیقت اعتراف کنیم؛ عملکرد ما در این رقابت‌ها رضایت‌بخش نبود. با این حال، برای دوره‌های آینده، تعیین هدف ما کسب ۱۵ مدال است. دوومیدانی در ایران پتانسیل بالایی دارد و اگر بیشتر به این رشته توجه کنیم، قادر خواهیم بود نتایج بهتری به دست آوریم.
حدادی به نقش حیاتی آموزش تخصصی و تقویت تیم فنی اشاره کرد و گفت: برای دستیابی به موفقیت در سطح آسیا و جهانی، صرفاً استعداد کافی نیست. ما نیاز داریم که مربیان مجرب، دانش به روز و برنامه‌ریزی هدفمند در کنار ورزشکاران باشد. در زمستان ۱۴۰۳، همچنین سه مربی خارجی را برای مساعدت در آماده‌سازی ورزشکاران به ایران دعوت کردیم، اما برای دستیابی به نتایج مثبت، همکاری مربیان داخلی و خارجی بسیار حائز اهمیت است.
رئیس فدراسیون دوومیدانی تأکید کرد که حضور مربیان تخصصی ورزشکاران در رقابت‌ها ضروری است و بیان کرد: به عقیده من، اولویت باید به مربی تخصصی هر ورزشکار داده شود؛ زیرا او شناخت بیشتری از شرایط فنی و چالش‌های ورزشکار دارد و باید در حین تمرین و مسابقه در کنار او باشد.
وی همچنین به لزوم توجه به رشته‌های پرتابی و آموزش فنون تخصصی تأکید کرد و اضافه کرد: در برخی مواد، برای رسیدن به سطوح بالا، سال‌ها تمرین و آموزش اصولی نیاز است. اگر به دوومیدانی اهمیت بیشتری بدهیم و زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم، خواهیم توانست در بازی‌های آسیایی آینده نتایج بهتری به دست آوریم.
حدادی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره فوتبال و اظهارنظرهای علیرضا دبیر گفت: فوتبال ورزشی جذاب به شمار می‌رود و هر خبری درباره آن به شدت مورد توجه قرار می‌گیرد؛ با این حال، بر این باورم که با حمایت بیشتر و برنامه‌ریزی مناسب، می‌توانیم شرایط این رشته را بهبود بخشیم.
وی افزود: قهرمان المپیک برای رشته‌های مختلف ورزشی می‌تواند نظرات خود را مطرح کند و این مقام، بالاترین درجه افتخار ورزشی محسوب می‌شود. عملکرد علیرضا دبیر در فدراسیون کشتی نیز می‌تواند به عنوان الگویی برای دیگر فدراسیون‌ها مورد توجه قرار گیرد.
رئیس فدراسیون دوومیدانی در پایان با اشاره به تلاش‌های مهدی تاج و علیرضا دبیر، ابراز امیدواری کرد که اختلاف‌نظرها با گفتگو و تعامل دوستانه حل و فصل شود و تصریح کرد که نقدهای ابراز شده باید با نگاهی دلسوزانه و در راستای پیشرفت ورزش کشور پیگیری شوند.