بر اساس گزارش ایرنا از نیروی دریایی ارتش، در ظهر امروز یک نفتکش که به طور غیرقانونی اقدام به خاموش کردن سامانه‌های ردیابی خود کرده و در تلاش بود از منطقه ممنوعه عبور کند، در ناحیه شرقی تنگه هرمز دچار حادثه و آتش‌سوزی شد و توسط تیم‌های نظارتی نیروی دریایی ارتش شناسایی گردید.

نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام نمود که با تغییر آرایش و استقرار یگان‌های عملیاتی در شرق تنگه هرمز و ناحیه دریای عربی و دریای عمان، با نظارت کامل، کلیه فعالیت‌های دشمن و تردد شناورها را به طور دائمی و لحظه‌ای تحت نظر دارد.

این نیروی نظامی همچنین توصیه کرده است که همه شناورها به منظور رعایت قوانین بین‌المللی از خاموش کردن تجهیزات الکترونیکی خود به شدت پرهیز کرده و برای عبور ایمن، هماهنگی‌های لازم را با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران انجام دهند.