طبق گزارش ورزش سه، بارسلونا که در نیمه اول دچار حوادث غیرمترقبه و گل زودرس گالاتاسرای شده بود، در آغاز نیمه دوم با درخشش فوق‌العاده لامین یامال توانست با نتیجه چهار بر یک از سد این تیم عبور کند.

بارسلونا با افتخار به آمار فوق‌العاده ده بازی رسمی و ده پیروزی متوالی خود اشاره می‌کند. این ارقام نشان‌دهنده قدرت بارسلونای تحت رهبری هانسی فلیک در ابتدای فصل است. تیم آبی‌واناری در این ده مسابقه ۴۳ گل به ثمر رسانده است. برای کاتالانی‌ها هیچ تفاوتی ندارد که رافینیا ستاره آماده‌شان حضور نداشته باشد یا این‌که به بازی بدون مهاجم تخصصی بپردازند، زیرا ماشین گلزنی آنها هیچگاه متوقف نمی‌شود. باوجود اینکه بارسا در نیمه اول بازی در ورزشگاه رامس پارک تا مرز بروز مشکل بزرگی پیش رفت، اما نمایش بی‌نظیر یامال در بیست دقیقه ابتدایی نیمه دوم کار حریف ترک را یکسره کرد.

در غیاب رافینیا، هانسی فلیک به جای گابریل ژسوس به دنی اولمو نقش ۹ کاذب را سپرد که این تاکتیک دوباره جواب داد. بازی با مالکیت توپ و کنترل بارسا آغاز شد و سوت‌های پی در پی حاضران در ورزشگاه نتوانست تمرکز شاگردان فلیک را بر هم بزنند. پیش از دقیقه بیست، آنتونی گوردون و فرمین لوپز دروازه چاکر را تهدید کردند و ستاره‌هایی نظیر رافائل لیائو و ویکتور اوسیمن به‌طور کامل مهار شده بودند. مدافعان گالاتاسرای در طول نیمه اول با خطاهای متوالی سعی کردند تمرکز لامین یامال را مختل کنند، ولی این ستاره بارسا با پاسخ به این جنگ روانی در زمین برتری خود را حفظ کرد.

در شرایطی که کاتالانی‌ها کنترل کامل بازی را در دست داشتند، حریف ترکیه‌ای برخلاف انتظار به گل اول دست یافت. پس از افتادن مشکوک گوردون درون محوطه جریمه، و عدم اعلام پنالتی، میزبان با یک ضدحمله سریع پیش افتاد. رافائل لیائو توانست از اریک گارسیا عبور کند و پاس عقب او با ضربه الکسی باتراکوف به سمت دروازه حرکت کرد که پس از برخورد به ژوائو کانسلو، تغییر مسیر داد و به دروازه خوان گارسیا راه یافت. پس از آن گل، گالاتاسرای روحیه گرفت و حتی در دقایق بعدی به گل دومی هم نزدیک شد، اما داور ویدئویی گل باریش آلپر ییلماز را به علت آفساید رد کرد. در نهایت، در دقیقه ۴۳ کانسلو با پاس طولی اولمو گل تساوی را به ثمر رساند تا دو تیم با تساوی به رختکن بروند.

با آغاز نیمه دوم، هنرنمایی لامین یامال به اوج خود رسید. او در دقیقه‌های ابتدایی این نیمه فرصتی عالی برای گوردون ایجاد کرد که متأسفانه ناکام ماند، اما در دقیقه پنجاه با ارسال بی‌نقص خود، گل دوم بارسا را با ضربه سر فرمین لوپز به ثمر رساند. دقایقی بعد، نوبت به نمایش فردی یامال رسید و او با گمراه کردن مدافع مستقیمش، توپ را برای آنتونی گوردون آماده کرد و این‌گونه اختلاف امتیاز به دو گل افزایش یافت.

پس از تثبیت برتری، فلیک گابریل ژسوس و کریم آدیمی را به زمین فراخواند و این دو بازیکن تعویضی بلافاصله همکاری موثری داشتند و گل چهارم را رقم زدند. پاس فوق‌العاده‌ای از یامال به ژسوس رسید و این بازیکن با یک ضربه قطری، توپ را به گوشه دروازه چاکر فرستاد. بارسا می‌توانست گل‌های بیشتری به ثمر برساند، اما یکی از شوت‌های آدیمی از روی خط برگشت داده شد.

اکنون تیم آماده فلیک با ده پیروزی متوالی و انگیزه‌ای بالا، به مصاف دو چالش بزرگ در زمین بتیس و پاری‌سن‌ژرمن می‌رود و سپس به دیدار ال‌کلاسیکو خواهد رفت.