هانسی فلیک با دستیابی به بالا‌ترین درصد پیروزی در میان سرمربیانی که بیش از ۱۰ مسابقه هدایت بارسلونا را بر عهده داشته‌اند، جایگاه برتری را نسبت به لوئیس انریکه و پپ گواردیولا کسب کرده است.

این سرمربی آلمانی در ۱۲۷ دیداری که مسئولیت تیم را بر عهده داشته، موفق به کسب ۹۸ پیروزی شده و با نرخ برد ۷۷.۱۷ درصدی، در صدر جداول قرار گرفته است. این آمار ویژه به وضوح نشان دهنده این است که فلیک در بیش از سه‌چهارم بازی‌های خود با بارسلونا به پیروزی رسیده است.

در این رده‌بندی، لوئیس انریکه، سرمربی فعلی پاری‌سن‌ژرمن و پیشین بارسلونا، با ۱۳۸ پیروزی از مجموع ۱۸۱ مسابقه و درصد برد ۷۶.۲۴ به مقام دوم دست یافته است. دوران فعالیت او در نیمکت بارسلونا، یکی از موفق‌ترین زمان‌ها در تاریخ این باشگاه محسوب می‌شود، اما آمار کنونی فلیک نشان‌دهنده عبور از رکورد درصد پیروزی انریکه است.

تیتو ویلانووا نیز با ۳۳ پیروزی از ۴۴ بازی، موفق به ثبت درصد برد ۷۵ شده و در مکان سوم این جدول قرار دارد. پپ گواردیولا، که به‌عنوان یکی از پرافتخارترین سرمربیان تاریخ بارسلونا شناخته می‌شود، با ۱۷۹ پیروزی از ۲۴۷ مسابقه و نرخ برد ۷۲.۴۷ درصدی، در رتبه بعدی قرار دارد.

با توجه به این داده‌ها، فلیک در حالی که هنوز به تعداد بازی‌های مربیانی نظیر گواردیولا و انریکه نرسیده است، توانسته جایگاه اول را در این رده‌بندی به خود اختصاص دهد. با این وجود، درصد بالای پیروزی‌های او به وضوح نمایانگر آن است که آغاز فعالیت او در بارسلونا از لحاظ نتایج، موفق و چشمگیر بوده است.

همچنین بخوانید: پیام فلیک به بازیکنان بارسلونا پیش از سه آزمون بزرگ؛ مغرور نشوید!