بارسلونا پس از کسب پیروزی ۴ بر یک در برابر گالاتاسرای در دور دوم گروهی لیگ قهرمانان اروپا، شب گذشته را در استانبول گذراند و امروز بعدازظهر به کشورش اسپانیا باز خواهد گشت. به گزارش روزنامه موندو دپورتیوو، هانسی فلیک در ابتدا برنامهای برای برگزاری یک جلسه تمرینی و ریکاوری در زمین تمرینی باشگاه ترکی را در نظر داشت، اما در نهایت تصمیم بر این شد که این برنامه لغو گردد تا بازیکنان بتوانند زمان بیشتری را برای استراحت اختصاص دهند.
بر این اساس، بازیکنان بارسلونا تنها به انجام تمرینات ریکاوری در سالن بدنسازی هتل محل اقامت پرداختهاند. همچنین بارش شدید باران در طول شب، تصمیم فلیک را تأیید و نشان داد که لغو تمرین در فضای باز یک انتخاب مناسب بوده است.
تمرینات تیم بارسلونا از صبح روز پنجشنبه از سر گرفته خواهد شد تا این تیم برای رویارویی با رئال بتیس در روز شنبه در ورزشگاه لاکارتوخا آماده گردد. این مسابقه بخشی از رقابتهای لالیگا خواهد بود.
برنامه تمرینی آبیواناریها با یک جلسه دیگر در روز یکشنبه ادامه مییابد و این تیم روز دوشنبه راهی پاریس خواهد شد تا در روز سهشنبه در سومین دیدار خود در گروهی لیگ قهرمانان اروپا با پاریسنژرمن تحت هدایت لوئیس انریکه به رقابت بپردازد.
با این حال، فلیک علاوه بر توجه به مسابقات پیشرو، نگاه ویژهای نیز به الکلاسیکو دارد. بارسلونا روز یکشنبه ۲۵ اکتبر در نوکمپ پذیرای رئال مادرید خواهد بود و سرمربی آلمانی به دنبال این است که با بازگشت سریع تیم به اسپانیا، زمان کافی برای استراحت و بازیابی توان بازیکنان بعد از سفر طولانی را فراهم کند تا آنها با آمادگی بیشتر در برابر رقیب قدیمی خود قرار بگیرند.
همچنین بخوانید: پیام فلیک به بازیکنان بارسلونا پیش از سه آزمون بزرگ؛ مغرور نشوید!
نظرات کاربران