طبق گزارش خبرآنلاین، روزنامه جمهوری اسلامی به این موضوع اشاره کرده است که برای آنکه او در رقابتهای انتخابات کنیسه که قرار است در تاریخ ۵ آبان، حدود دو هفته دیگر برگزار شود، از رقبای خود عقب نماند، به شدت در تلاش است تا تنشها و درگیریها در منطقه را افزایش دهد و همچنین امیدوار است که بتواند ترامپ را به آغاز دوباره جنگ علیه ایران ترغیب کند.
نتانیاهو به این مسئله نیز توجه دارد که با احیای جنگ علیه ایران، میتواند بهانهای برای عدم برگزاری انتخابات فراهم کرده و از کابوس شکست انتخاباتی فرار کند. به منظور ناکام ساختن این فرد جنگطلب، باید تمام تمرکزمان را بر جلوگیری از هرگونه اقدام موثر در راه از سرگیری جنگ معطوف کنیم.
ما ایرانیان بهصورت جدی در برابر هرگونه تجاوز ایستادگی خواهیم کرد و از تمامیت ارضی خود دفاع میکنیم، اما در شرایطی که امکان جلوگیری از جنگ وجود داشته باشد، مسیر صلح را به نفع کشور و مردم ترجیح میدهیم.
نظرات کاربران