طبق گزارش "ورزش سه"، مقام‌های فدراسیون فوتبال ایران از چند روز گذشته به تلاش برای جذب یحیی گل‌محمدی، سرمربی ایرانی دهوک عراق در سمت هدایت تیم امیدهای کشور پرداخته‌اند و به توافقات اولیه نیز با این مربی باتجربه دست یافته‌اند.

با این حال، پیش از رسمی شدن این توافق و امضای قرارداد مربیگری تیم امید، گل‌محمدی نیاز دارد که قرارداد خود را با دهوک عراق فسخ کند و به‌طور رسمی از این تیم جدا شود.

در حال حاضر، گل‌محمدی مشغول برگزاری تمرینات با دهوک است و فعالیت‌های خود را ادامه می‌دهد. از این رو، دو مقام ارشد فدراسیون فوتبال تصمیم گرفته‌اند به منظور نهایی کردن حضور گل‌محمدی در رأس کادر فنی امیدها، به عراق سفر کنند.

بر اساس همین موضوع، محمد رحمان سالاری، عضو هیئت رئیسه و علی تارقلی‌زاده، مدیر فنی و توسعه فدراسیون فوتبال به همراه مدیر برنامه‌های گل‌محمدی طی یکی دو روز آینده به عراق خواهند رفت تا مذاکرات نهایی را انجام دهند و به توافقات لازم دست یابند.

به نظر می‌رسد توافقات اولیه برای امضای قراردادی سه ساله با گل‌محمدی به عنوان سرمربی تیم امید شکل گرفته و در صورت نبود موانع جدی، به زودی شاهد فسخ قرارداد گل‌محمدی با دهوک و ورود او به تیم زیر 23 سال ایران خواهیم بود.