به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، فضل‌الله رنجبر در مورد جزئیات افزایش میزان کالابرگ الکترونیک و بازنگری اطلاعات اقتصادی خانوارها توضیح داد که هدف اساسی از درخواست جهت تکمیل و اصلاح اطلاعات اقتصادی خانوارها، جبران نواقص اطلاعات موجود است تا بیشترین مقدار افزایش حمایت به اقشار نیازمند و دهک‌های پایین درآمدی تخصیص یابد.

بر اساس گزارش شفقنا، وی ادامه داد: تأمین منابع مالی یکی از اولویت‌های حیاتی دولت است تا بتواند برای نزدیک به ۴۰ میلیون نفر از افراد حاضر در دهک‌های ضعیف جامعه، یک پشتوانه مالی پایدار ایجاد کند؛ به این ترتیب، تکمیل اطلاعات فرم‌ها به شناسایی دقیق‌تر افراد نیازمند واقعی و تخصیص مبالغ بیشتر به آن‌ها کمک می‌کند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: واقعیت این است که مبلغ فعلی کالابرگ نمی‌تواند پاسخگوی بخش قابل‌توجهی از هزینه‌های خانوار در شرایط کنونی تورمی و اقتصادی دشوار باشد، اما به دلیل محدودیت منابع مالی دولت برای تأمین همزمان تعهداتی مانند کالابرگ و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی، ناگزیر به این مقدار فعلی محدود شده‌ایم. با این وجود، در کمیسیون اجتماعی مجلس، پیگیر افزایش میزان کالابرگ و تقویت حمایت‌های معیشتی هستیم.

وی بر لزوم جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی تأکید کرد و گفت: ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که دولت در تثبیت نرخ اقلام اصلی سبد معیشت مردم به طور کامل موفق نبوده است و این موضوع تا حدی به فشارهای تورمی، محاصره اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه مرتبط می‌شود. همچنین، اطلاعات سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در مورد دارایی‌های افراد، مربوط به سال‌های گذشته است و به‌روزرسانی فوری دهک‌بندی‌ها ضرورت اجتناب‌ناپذیری به شمار می‌آید تا حقوق هیچ‌کدام از خانواده‌ها نادیده گرفته نشود.

۳۱۲۱۸