باشگاه خبرنگاران جوان - بعد از کشمکش‌های فراوان، عبدالله ویسی، که در شرایطی خاص و پس از اینکه سیروس پورموسوی ابتدا مسئولیت هدایت ذوب‌آهن را به عهده گرفته بود، به‌طور ناگهانی از سوی مدیران باشگاه جایگزین این مربی خوزستانی شد.
ویسی که به عنوان تنها سرمربی با تجربه قهرمانی در لیگ بیست و ششم شناخته می‌شود، نتوانست انتظارات را مطابق با توانایی‌های خود برآورده سازد. پس از باخت در برابر پرسپولیس در هفته ششم، وی به استعفا پرداخته و نهایتاً امروز پس از مذاکره با مدیران ذوب‌آهن، از این تیم جدا شد تا تغییرات در نیمکت گاندوها همچنان ادامه یابد.
تحقیقات از این موضوع نشان می‌دهد که محمد ربیعی، سرمربی سابق ذوب‌آهن، پس از توافق با مدیران این باشگاه به‌طور مجدد بر صندلی هدایت تیم اصفهانی نشسته است.
شایان ذکر است ربیعی در ابتدای این فصل سرمربی تیم تراکتور تبریز بود، اما به‌دلیل حواشی پیش‌آمده در جریان یک دیدار دوستانه با شمس‌آذر قزوین و تنها ۵ روز مانده به آغاز لیگ برتر از سمت خود برکنار شده بود.
ذوب‌آهن اصفهان تا پایان هفته هشتم فقط با کسب یک پیروزی، ۴ تساوی، و ۳ باخت و جمع‌آوری ۷ امتیاز در رده چهاردهم جدول لیگ قرار دارد.