امیر قلعه‌نویی، مربی تیم ملی فوتبال بیان کرد: یکی از اظهارات آقای حسن روشن به شدت احساسم را تحت تاثیر قرار داد؛ او گفت که ایتالیا از ما خواست تا بازی کنیم، اما ما موفق به این کار نشدیم. از وقتی که به تیم ملی پیوستم، احساس می‌کنم حدود ۵۰۰ روز است که در ایران مسابقه نداشته‌ایم.

به نظر من بازیکنان تیم ملی تمام تلاش خود را کرده‌اند و فیفادی آینده می‌تواند فرصتی برای ما باشد، چرا که تقریبا ۹۰ درصد از بازیکنانی که در جام ملت‌ها حاضر خواهند بود، در این لیست قرار دارند. سعی خواهیم کرد فضای بیشتری را برای بازیکنان جوان‌تر فراهم کنیم.

خوشبختانه موفق به تغییر نسل و استفاده از جوانگرایی شده‌ایم، اما برخی نمی‌خواهند این واقعیت را بپذیرند و در این زمینه ما نمی‌توانیم کاری بکنیم. بیدار کردن کسی که در خواب به سر می‌برد کار آسانی است، اما بعضی از دوستان خود را در خواب غفلت قرار داده‌اند.

ما ۵۰۰ روز پیش به رزاقی‌نیا فرصت بازی در برابر کره شمالی را دادیم، در حالی که هنوز کسی او را نمی‌شناخت. انتظار از بازیکنانی همچون محمودی، آریا یوسفی و صلاح حردانی این است که به جوانان میدان بدهیم و تغییر نسل را نهایی کنیم.

بیشتر بخوانید: تناقض‌های همیشگی قلعه‌نویی؛ امیرخان، حداقل تکلیف خود را با خودت مشخص کن!