بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روابط عمومی نیروی دریایی ارتش اعلام کرد که در ظهر امروز، تیم‌های نظارتی این نیرو که همواره در حال نظارت و کنترل بر شرق تنگه هرمز هستند، موفق به شناسایی یک نفتکش متخلف شدند که در دریای عمان و منطقه شرقی تنگه هرمز گرفتار آتش شده و از حرکت بازمانده بود.

به گزارش مهر، در روزهای اخیر نیز چندین نفتکش متخلف که با وجود هشدارها مبنی بر ضرورت روشن بودن تجهیزات الکترونیکی، قصد عبور از مناطق ممنوعه را داشتند، توسط دلاوران ارتش و سپاه دچار حریق شدند و گزارش‌هایی در این خصوص ارائه شده است.

نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه کنترل کامل و اشراف اطلاعاتی بر شرق تنگه هرمز و دریاهای عربی و عمان داریم و از خطرات ناشی از تردد در مناطق ممنوعه آگاه هستیم، تأکید کرد؛ علی‌رغم تبلیغات و تلاش‌های نا متعارف رییس‌جمهور جنایتکار آمریکا، تنگه هرمز همچنان بسته است و لازم است کشورهای مختلف فریب این دروغ‌ها را نخورند و برای تردد امن، با نیروهای مسلح هماهنگی لازم را داشته باشند.

۳۱۲۱۶