طبق گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المیادین، الراعی در پیامی به همتای خود در مصر، نگرانی‌های خود را درباره احتمال ورود قاهره به فعالیت‌های نظامی در یمن ابراز کرد و تصریح نمود: ما به‌طور جدی با کشیده شدن مصر، کشوری با پیشینه و هویت عربی، به جنگی که با ارزش‌های این سرزمین سازگار نیست، مخالفیم.

او هشدار داد که انحراف مصر به این سمت می‌تواند تهدیدی جدی برای امنیت ملی و ثبات داخلی این کشور باشد.

الراعی در ادامه اظهار داشت که عربستان در طول بیش از ۱۲ سال اخیر، آغازکننده جنگ و محاصره یمن بوده و اضافه کرد که ریاض از اجرای نقشه‌ راه توافق‌شده برای وضعیت یمن سر باز زده و با حمله به فرودگاه صنعا و از سرگیری عملیات هوایی، تلاش‌ها برای کاهش تنش را نابود کرده است.

رئیس مجلس نمایندگان صنعا در پایان ابراز امیدواری کرد که مصر با استناد به نقش تاریخی خود در حمایت از ستمدیدگان، موضعی شجاعانه اتخاذ کرده و از هم‌پیمانی با عربستان در وقایع یمن پرهیز کند.

این نامه در شرایطی به انتشار رسیده که مجلس نمایندگان مصر قرار است امروز یکشنبه جلسه‌ای فوری برای بررسی پیوستن این کشور به ائتلاف سعودی برای جنگ در یمن برگزار کند.