محمدرضا باهنر از مجری سابق صداوسیما دلجویی کرد

ساعت 24 - دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، به‌دنبال جنجال‌های ناشی از مصاحبه اخیرش با خبرآنلاین، از یکی از مجریان پیشین صداوسیما معذرت‌خواهی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین بر اساس اطلاعاتی از فارس، محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، در حاشیه جلسه شورای مرکزی این نهاد درباره جنجال‌های پیش‌آمده پیرامون مصاحبه اخیرش اظهار کرد: موضوعی که در این مصاحبه مطرح کردم، به اهمیت حفظ وحدت و انسجام ملی در برابر دشمنان مربوط می‌شود و باید توجه داشت که اقدام به مذاکره و گفت‌وگو ادامه همان مسیر دفاع مقدس است.

او افزود: با وجود اینکه در این گفت‌وگو به هیچ شخص خاصی اشاره نکردم، به نظر می‌رسد اظهارات من موجب ناراحتی یکی از مجریان و فرزندان این سرزمین شده و ایشان نیز این موضوع را تکذیب نموده‌اند.
وی تصریح کرد: به‌طور قطع تکذیبیه ایشان صحیح است و اگر باعث دل‌آزردگی ایشان شده‌ام، از ایشان عذرخواهی و طلب حلالیت می‌کنم.
باهنر خاطرنشان کرد: این خواهر گرامی و تمامی دختران این سرزمین، فرزندان ما هستند و دشمنان باید بدانند که هر گونه بحثی که در خانواده ما مطرح می‌شود، به خود ما مربوط است و ما نخواهیم گذاشت که برخی اظهارات موجب تفرقه در صفوف وحدت یافته ملت عزیز ما شود.

17302

برچسب‌ها

نظرات کاربران

نظر شما
نظر شما ثبت شد و پس از تایید نمایش داده می‌شود.
ثبت نظر انجام نشد. لطفاً اطلاعات فرم را بررسی و دوباره تلاش کنید.