طبق گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی در مراسم آغازین المپیاد ورزشی درون‌مدرسه‌ای با حضور خبرنگاران، بر اهمیت ورزش در ارتقاء سلامت و افزایش شادابی اجتماعی تأکید کرد و اظهار داشت: ورزش و تربیت بدنی نقش بسیار حیاتی در ایجاد شادی و سلامت در جامعه ایفا می‌کنند و در طی دو تا سه سال اخیر، تغییرات چشمگیری در فضاهای ورزشی مدارس در مناطق شهری و روستایی به وقوع پیوسته است.

وی ادامه داد: در طول دو سال گذشته نزدیک به ۶۰۰۰ فضای ورزشی جدید و مناسب تأسیس کرده‌ایم و همچنین، ۳۴ استخر بزرگ و استاندارد برای دانش‌آموزان در سطح کشور به بهره‌برداری رسیده است. به علاوه، تکمیل حدود ۱۵۰ استخر دیگر نیز در دستور کار ما قرار دارد.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر گسترش تجهیزات و امکانات ورزشی در مدارس، افزود: تأمین ابزار و وسایل ورزشی، فرصت بیشتری را برای مشارکت فعالانه دانش‌آموزان در عرصه ورزش ایجاد می‌کند. اما به موازات گسترش زیرساخت‌ها، طراحی برنامه‌های ورزشی نیز از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

کاظمی در مورد تنظیم برنامه‌های ورزشی دانش‌آموزان گفت: یکی از ارکان اساسی این برنامه‌ها، برگزاری المپیادهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای است که با فراهم‌سازی شرایط لازم برای مشارکت همگانی دانش‌آموزان، جذابیت مضاعفی برای آنان در پیوستن به فعالیت‌های ورزشی فراهم می‌آورد.

وی افزود: در مرحله نخست، هدف‌گذاری ما بر روی توسعه ورزش عمومی و فراگیر و ایجاد فرصت‌های ورزشی برای تمام دانش‌آموزان متمرکز است؛ سپس با برگزاری مسابقات بین‌مدرسه‌ای و قطبی، مسیر شناسایی و پرورش استعدادها و حرکت به سوی ورزش‌های قهرمانی و پهلوانی دنبال خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش به اهمیت مشارکت فدراسیون‌های ورزش‌های دانش‌آموزی و وزارت ورزش و جوانان در این روند اشاره و بیان کرد: ما در تلاشیم که با کمک فدراسیون‌ها، این حوزه را تقویت کنیم و برنامه‌ریزی دقیق و علمی برای مسابقات دانش‌آموزی انجام دهیم.

کاظمی با اشاره به موفقیت‌های بزرگ دانش‌آموزان در دو تا سه سال اخیر در مسابقات بین‌المللی گفت: این موفقیت‌ها اساس ورزش قهرمانی و پهلوانی را در مدارس بنا می‌نهد و هرچه بیشتر در این حوزه سرمایه‌گذاری کنیم، در حوزه ورزش جوانان و بزرگسالان نیز نتایج بهتری کسب خواهیم کرد.

وی به اعزام کاروان دانش‌آموزی به ژیمنازیاد برزیل به‌عنوان یکی از برنامه‌های مهم امسال اشاره کرد و گفت: این رویداد یکی از بزرگترین رویدادهای ورزشی دانش‌آموزی است و با همکاری وزارت ورزش و جوانان، تدارکات مناسبی برای این سفر فراهم شده است.

وزیر آموزش و پرورش توضیح داد: کاروان اعزامی به ژیمنازیاد برزیل شامل حدود ۲۱۰ نفر خواهد بود و این بزرگ‌ترین کاروان ورزشی دانش‌آموزی است که تاکنون اعزام می‌شود. اعضای این کاروان با همکاری فدراسیون‌ها و از میان دانش‌آموزان مدارس گزینش شده‌اند.

کاظمی در مورد توزیع شیر در مدارس گفت: دستورالعمل مربوط به توزیع شیر به مدارس و استان‌های کشور ارسال شده و در برخی استان‌ها این طرح آغاز شده است.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که تا اواخر مهر و اوایل آبان، روند توزیع شیر در تمام استان‌ها به‌روز گردد.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سؤالی از خبرنگار ایسنا پیرامون برنامه‌های ۱۳ آبان امسال گفت: ۱۳ آبان، هفته بسیج دانش‌آموزی و هفته استکبارستیزی از مهم‌ترین رویدادهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی پیش‌روست و برنامه‌های مفصلی برای این مناسبت‌ها طراحی شده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه‌ای مشترک با مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها در این خصوص اضافه کرد: یکی از بهترین برنامه‌های نمادین این روز، نواختن زنگ استکبارستیزی در مدارس سراسر کشور خواهد بود و مراسم امسال به سبب شرایط و تحولات اخیر با سال‌های گذشته تفاوت خواهد داشت.

کاظمی ضمن اشاره به جنگ اخیر و آنچه تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی نامید، گفت: این جنگ نمونه‌ای از روحیه استکبارستیزی و ظلم به جوامع مستقل را نمایان می‌سازد و روحیه مقاومت و عظمت ملت ایران نیز از رویدادهای مهم این زمان بود. ۱۳ آبان موقعیتی است تا دانش‌آموزان نقش خود را در مقابله با استکبار نمایان سازند.

وی همچنین بیان کرد: برای راهپیمایی ۱۳ آبان و احتمالا جان فدایان دانش‌آموز برنامه‌هایی با رویکردی نو طراحی خواهد شد که با سال‌های قبل متفاوت خواهد بود. تشکل‌های دانش‌آموزی، سازمان بسیج دانش‌آموزی، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، سازمان دانش‌آموزی و سازمان جوانان جمعیت هلال احمر نیز برنامه‌های جامع‌تری برای این مناسبت تدارک خواهند دید.

وزیر آموزش و پرورش با ابراز امیدواری نسبت به مشارکت گسترده دانش‌آموزان در مراسم ۱۳ آبان گفت: مطمئن هستم شاهد حضور باشکوه و کم‌نظیر دانش‌آموزان در این مراسم خواهیم بود.

کاظمی همچنین در مورد ثبت‌نام "جان‌فدایان دانش‌آموز" افزود که این فرایند در حال حاضر توسط سازمان بسیج در حال انجام است.

انتهای پیام