فرارو- لورا فرناندس، رئیسجمهور کشور کاستاریکا، در خلال سفر رسمی خود به السالوادور، از «مرکز حبس تروریسم» (CECOT) بازدید به عمل آورد. در این دیدار، گوستاوو ویلاتورو، وزیر دادگستری و امنیت عمومی، و رنه فرانسیس مرینو مونروی، وزیر دفاع ملی السالوادور، به همراه دیگر مقامات ارشد این مرکز، پروتکلهای امنیتی، وسایل نظارتی و تجهیزات مدرن موجود در این زندان را به رئیسجمهور کاستاریکا معرفی کردند.
زندان CECOT که ظرفیت نگهداری از ۴۰ هزار نفر را دارد، به عنوان بزرگترین مرکز بازداشت در قاره آمریکا شناخته میشود و نماد رویکرد امنیتی دولت نجیب بقیله در کنترل جرایم سازمانیافته و مقابله با باندهای جنایتکار به شمار میآید.
این بازدید در حالی صورت میپذیرد که کاستاریکا به تازگی بر اساس این الگوی امنیتی، زندانهای فوقامنیتی جدیدی را برای مقابله با جرایم سنگین راهاندازی کرده است.
نظرات کاربران