به نقل از خبرنگار مهر، سیدمهدی رحمتی در نشست مطبوعاتی پیش از رویارویی تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان با استقلال در هفته نهم لیگ برتر بیان کرد: از سهراب بختیاری‌زاده بابت درک شرایط دشوار سفر ما و موافقت با تعویق یک‌روزه بازی قدردانی می‌کنم. اگر قرار بود امروز مسابقه انجام شود، با شرایط مساعدتری روبرو نبودیم. فردا با یکی از برترین تیم‌های ایران و آسیا مواجه خواهیم شد. ما همچنین کادر فنی بسیار توانمندی داریم و گل‌گهر به خوبی کیفیت بالای خود را نشان داده است. ما عملاً برای بازی فردا آماده هستیم و امیدواریم با کسب سه امتیاز، جایگاه‌مان در جدول را ارتقا دهیم و کیفیت فوتبال‌مان را به نمایش بگذاریم.

او افزود: نزدیک به ۱۰ سال در استقلال بازی کردم و خاطرات زیادی، از لحظات تلخ و شیرین آن دوران در ذهنم دارم، اما نمی‌خواهم به گذشته بپردازم. در فوتبال دوستی و احترام است که برای همیشه باقی می‌ماند.

سرمربی گل‌گهر با اشاره به وضعیت تیمش گفت: هر تیمی وضعیت منحصر به فرد خود را دارد. ما نیز سفر چالش‌برانگیزی به عمان داشته‌ایم. باشگاه تلاش کرده تا بهترین امکانات را برای سفر به عمان و حضور در دیدار مقابل المحرق بحرین در لیگ نخبگان آسیا فراهم آورد، اما متأسفانه در آن مسابقه به دلیل خطاهای داوری شکست خوردیم. امیدوارم هر چه زودتر مشکلات کنونی برطرف شود و همه چیز به نحو احسن پیش برود.

در پایان رحمتی یادآوری کرد: مسئولان باشگاه حمایت‌های بی‌نظیری از ما داشته‌اند و سعی کرده‌اند شرایط مناسبی برای تیم ایجاد کنند. مسابقات ما فشرده است و ما تلاش می‌کنیم با وجود این چالش‌ها، به بهترین شکل برای بازی‌ها آماده شویم.