محمدحسن باقری شکیب در گفت‌وگویی با خبرنگار مهر، به بررسی آخرین خروجی‌های مدل‌های پیش‌بینی وضعیت جوی پرداخت و اظهار داشت: وضعیت جوی استان در روزهای جاری و فردا عمدتاً به‌صورت نیمه ابری بوده و در ساعات بعدازظهر با افزایش ابر و وزش بادهای موقتی همراه خواهد بود.

او ادامه داد: از بعدازظهر روز سه‌شنبه، شرایط جوی برای بروز رگبارهای موقتی و بارش‌های پراکنده در استان فراهم می‌شود و انتظار داریم در روزهای سه‌شنبه تا جمعه، به‌ویژه در ساعات بعدازظهر، شاهد رگبار باران و وقوع رعد و برق در برخی نواحی استان باشیم.

این کارشناس از اداره کل هواشناسی استان همدان با اشاره به اهمیت احتیاط در ترددها، تاکید کرد: با توجه به ویژگی‌های بارش‌های رگباری، وقوع آب‌گرفتگی موقت در معابر عمومی در برخی بخش‌ها، به ویژه دامنه‌ها و نواحی کوهستانی، قابل پیش‌بینی است.

باقری شکیب در رابطه با تغییرات دما در روزهای پیش رو تصریح کرد: تا فردا تغییر محسوسی در دما مشاهده نمی‌شود، اما از روز دوشنبه تا پایان هفته، دمای روزانه در بسیاری از مناطق استان حدود ۲ تا ۳ درجه سانتی‌گراد کاهش خواهد یافت.

او با اشاره به اینکه دمای حداقل شبانه تغییر خاصی نخواهد داشت، افزود: در انتهای هفته، کاهش دما بین ۲ تا ۳ درجه‌ای در صبحگاه در اکثریت نقاط استان قابل مشاهده خواهد بود.

این کارشناس در پایان با بررسی نوسانات دمایی در ۲۴ ساعت گذشته گفت: طی شبانه‌روز گذشته، شهرستان اسدآباد با حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتی‌گراد، گرم‌ترین نقطه و شهرستان بهار با حداقل دمای ۸ درجه سانتی‌گراد، خنک‌ترین منطقه استان شناسایی شدند و دمای هوا در شهر همدان در این مدت بین ۲۷ تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد تغییر داشته است.