پس از برگزاری مسابقه معوقه مقابل خیبر، پرسپولیس موفق شد به صدر جدول فوتبال برسد. حتی در صورتی که بازی تیم تراکتور برگزار می‌شد، آنها هیچ چاره‌ای جز پیروزی در مقابل مس شهر بابک، تیم قعرنشین، نداشتند. مس شهر بابک، تیمی جدید در سطح اول فوتبال حرفه‌ای، برای نخستین بار میزبان یک مسابقه پخش زنده بود.

این دیدار با نتیجه سه بر صفر به سود پرسپولیس خاتمه یافت. پیش از آغاز مسابقه و بدون در نظر گرفتن رویدادهای داخل میدان، توانایی‌های فنی پرسپولیس از لحاظ کیفیت بازیکنان، تاریخچه، طرفداران و افتخارات، به هیچ عنوان قابل قیاس با مس شهر بابک نبود و نیست. به عبارت دیگر، روی کاغذ تمامی امتیازات این دیدار به نفع صدرنشین مهیا شده بود.

اما در هنگام برگزاری بازی، حوادث به طرز عجیبی به نفع پرسپولیس رقم خورد. گل زودهنگام علیپور نشانگر تمایل تیم تارتار برای پیروزی بود، ولی کمک داور ویدیویی این گل را مردود اعلام کرد. با این حال، پس از اخراج طرحانی در دقیقه ۲۰ و وقوع پنالتی در نیمه دوم -که در هر دو موقعیت علیپور نقش محوری داشت- تمامی تصمیمات به نفع تیم مهمان تغییر کرد.

اما این حوادث و تأثیر کمک داور ویدیویی، تمامی داستان نبود. مصدومیت زبیر نیک نفس به‌همراه خروج طرحانی، به وضوح توان تجربی تیم مس را کاهش داد و از همان دقایق آغازین نیمه اول، آنها دیگر قادر به رقابت با مهمان نبودند. به این موارد، درخشش بازیکنان خارجی پرسپولیس و هماهنگی عالی آنها در سمت چپ و همچنین بازگشت به سمت راست تیم اضافه کنید و در نهایت جوانان توانمند تارتار را در نظر داشته باشید.

پرسپولیس تمامی ویژگی‌های لازم برای کسب پیروزی را داشت، اما به‌طور قطع اگر مس شهر بابک تصمیم به اجرای بازی ضد فوتبال می‌گرفت؛ با پارک کردن اتوبوس مقابل دروازه‌اش یا جنجال‌آفرینی و فشار به داور، می‌توانست حتی یک امتیاز را در خانه حفظ کند. اما مس شهر بابک با هر آنچه که داشت، تصمیم به بازی مقابل صدرنشین "فوتبال" گرفت.

در همین رابطه: ویدیو| خلاصه بازی مس شهر بابک ۰ - پرسپولیس ۳/ سه شوت سرکش!