باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری - صادق ضیائیان، مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور خاطرنشان کرد: امشب در نواحی شمالی، دامنه‌های زاگرس و مناطق جنوبی کشور با رگبار، رعدوبرق و بادهای شدیدی مواجه خواهیم بود.
وی ادامه داد: با ورود امواج میانی جو به نوار شمالی، در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، نواحی ساحلی دریای خزر و ارتفاعات البرز، وضعیت آسمان ابری خواهد بود و بارش‌های پراکنده، رعدوبرق و تندباد پیش‌بینی می‌شود.
او تصریح کرد: در بعدازظهر فردا، دامنه بارش‌ها به سمت دامنه‌های زاگرس شامل استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری و شمال فارس گسترش خواهد یافت.
او همچنین اشاره کرد: در غرب یزد، جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان نیز احتمال بارش‌های رگباری و صاعقه وجود دارد.
وی افزود: وزش بادهای شدید در این مناطق دور از ذهن نیست و در نقاط حساس، احتمال شکل‌گیری گردوخاک و کاهش دید افقی وجود خواهد داشت. در نوار ساحلی خزر علاوه بر وزش باد، دمای هوا به طور نسبی کاهش خواهد یافت.
او بیان کرد: دریاها نیز دچار طغیانی می‌شوند؛ به طوری که دریای خزر از امشب تا ظهر چهارشنبه و تنگه هرمز تا روز سه‌شنبه به حالت مواج و طوفانی در خواهد آمد.