سردار سید محمد باقرزاده، مسئول کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، درباره وضعیت چهار اسیر ایرانی در کویت به بیان اطلاعاتی پرداخت.

وی اظهار داشت: موضوع چهار اسیر ایرانی در کویت به‌طور قطعی تأیید شده و سفیر ایران موفق به دیدار با آن‌ها گردید. پس از این ملاقات، تصمیم بر این شد که صلیب سرخ این موضوع را با جدیت بیشتری پیگیری کند.

سردار باقر زاده ادامه داد: مطابق قوانین ژنو، این افراد لازم است به‌عنوان اسیران جنگی ثبت شوند و باید شرایطی فراهم گردد تا آن‌ها بتوانند از طریق نامه و سپس تماس‌های تصویری با خانواده‌های خود ارتباط برقرار کنند.

فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح تأکید کرد: به محض خاتمه یافتن خصومت‌ها، اسیران می‌بایست به آزادی دست یابند و قانون به‌وضوح حقوقی برای آن‌ها مشخص کرده که باید بر روی آن تأکید و پیگیری شود.

وی همچنین افزود: صلیب سرخ متعهد شده که این موضوع را به‌طور جدی دنبال کند و اقدامات لازم در این زمینه در حال انجام است.

منبع : تسنیم