بر اساس خبری که خبرگزاری مهر منتشر کرده است، سازمان تأمین اجتماعی بابت تاخیر پیش‌ آمده که به دلیل محدودیت‌های مالی و شرایط دشوار ناترازی منابع و مصارف این سازمان ایجاد شده، عذرخواهی می‌کند. همچنین، از پیگیری‌های وزیر تعاون و همکاری و کمک بانک مرکزی برای تسریع در انجام اقدامات لازم به منظور تأمین منابع مورد نیاز قدردانی می‌نماید. در همین راستا به اطلاع می‌رساند که پرداخت معوقات مربوط به مابه‌التفاوت افزایش حقوق سالیانه و مرحله سوم متناسب‌سازی که مربوط به اردیبهشت ۱۴۰۵ است، برای پنج میلیون و ۳۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر، در روز چهارشنبه ششم آبان ۱۴۰۵ انجام خواهد شد.

اداره کل روابط عمومی به عنوان مرجع رسمی برای اطلاع‌رسانی اخبار و موضوعات مرتبط با سازمان تأمین اجتماعی شناخته می‌شود. لذا به تمامی مخاطبان توصیه می‌شود که اخبار را از طریق وبسایت Tamin.ir و سایر کانال‌ها و صفحات رسمی این سازمان پیگیری کنند.

علاوه بر این، سامانه پاسخگویی تأمین اجتماعی با شماره تلفن ۱۴۲۰ از تمامی نقاط کشور و همچنین از طریق تلفن همراه، به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به سوالات ذی نفعان است.