حمیدرضا حاجی‌بابایی روز جمعه در مصاحبه‌ای با خبرنگار سیاسی ایرنا در خصوص تهدیدات اخیر ترامپ اظهار داشت: در طول ۴۷ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با تهدیدات متعددی از سوی ایالات متحده روبه‌رو بوده‌ایم. در جریان جنگ اخیر، انواع بمب‌ها، هواپیماها و تجهیزات نظامی علیه کشور ما استفاده شده‌اند، اما آمریکا هیچ دستیابی به موفقیتی نداشته و فقط با شکست مواجه شده است.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ترامپ به تازگی تهدید کرده است که از «مادر بمب‌ها» علیه ما بهره خواهد برد، اما باید به آمریکا یادآوری شود که در صورت هر تجاوز نظامی به ایران، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از «پدر موشک‌ها» علیه آمریکا و مواضع آن در منطقه اقدام خواهند کرد.

وی در پاسخ به اظهارات روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، درخصوص حمله خشایارشا به یونان و توهین به تمدن ایران گفت: تاریخ ۶ هزار ساله ایران قابل مقایسه با عمر ۳۰۰ ساله ایالات متحده نیست. ایران با میراث فرهنگی خود، در سطح جهانی جایگاهی ویژه و بی‌نظیر دارد. مقامات آمریکایی باید مطالعه درست‌تری داشته باشند تا حداقل درباره تاریخ ایران به غلط نگویند.

حاجی‌بابایی ملت ایران را در زمره متمدن‌ترین ملت‌های دنیا توصیف کرد و بیان داشت: مردم ایران در طول جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم به اثبات رسانده‌اند که با افتخار و عزت در برابر دشمنان ایستادگی می‌کنند و هرگز سر تسلیم نخواهند گذاشت.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی درباره تأکید رؤسای قوا بر ضرورت مبارزه در زمان جنگ و مذاکره در زمان صلح، گفت: در مسئله جنگ و مذاکره نباید به سمت دوقطبی‌سازی برویم؛ چرا که تنها دوقطبی‌ای که باید مد نظر قرار دهیم مانع دوقطبی ایران و آمریکا و همچنین دوقطبی ایران و رژیم صهیونیستی است. دیگر نوع دوقطبی‌سازی‌ها به ضرر ملت ایران خواهد بود.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با وجود جنگ روانی که رئیس‌جمهور آمریکا علیه کشور ما به راه انداخته، مردم شجاع ایران از آگاهی و هوشیاری کافی برای مقابله با این جنگ برخوردارند و این بلوف‌ها تاثیری بر قدرت و ایستادگی ملت ایران نخواهد گذاشت.

وی خاطرنشان کرد: ترامپ با راه‌اندازی جنگ روانی سعی دارد در اراده و توان مردم کشورمان اختلال ایجاد کند، در حالی که ملت ایران در طی هشت ماه گذشته نشان داده‌اند که در برابر هرگونه تهدیدی ثابت‌قدم ایستاده و از عقب‌نشینی پرهیز خواهند کرد.