طبق گزارش "ورزش سه"، sometimes یک حادثه غیرمنتظره می‌تواند به فرصتی بزرگ برای نشان دادن توانایی‌ها تبدیل شود. نمونه‌ای از این موقعیت در دیدار تیم تراکتور مقابل نفتی‌ها برای پارسا جعفری به وقوع پیوست. مصدومیت علیرضا بیرانوند و خروج زودهنگام او از میدان، این دروازه‌بان جوان را پیش از زمان پیش‌بینی شده به کانون توجهات کشاند. فرصتی که جعفری به بهترین نحو از آن بهره برد تا ثابت کند تراکتور در غیاب شماره یک خود، گزینه‌ای مطمئن و قابل اعتماد در اختیار دارد.

با توجه به وضعیت بیرانوند، جعفری می‌تواند تا نیمه‌فصل به عنوان گزینه اول تراکتور در دروازه انتخاب شود. هرچند نمایش قوی او در این مدت، احتمال این را تقویت می‌کند که در صورت تداوم چنین عملکردی، جعفری به انتخاب دائمی تا پایان فصل تبدیل گردد.

پارسا جعفری پس از ورود به میدان، خیلی زود با نخستین چالش جدی‌اش روبه‌رو شد. محسن سیفی از خارج محوطه جریمه اقدام به شوت‌زنی کرد و دروازه‌بان تازه‌وارد تراکتور با واکنشی به موقع راه نفوذ این توپ به گل را مسدود کرد.

چند دقیقه بعد، طالب ریکانی نیز با پای چپ و از سوم محوطه جریمه تلاش کرد دروازه تراکتور را باز کند. در این مرحله هم جعفری با جای‌گیری دقیق و واکنشی مطمئن، خطر را از دروازه تیمش دور کرد و نشان داد که ورود ناگهانی به مسابقه نتوانسته بر تمرکز او تأثیر بگذارد.

در نیمه دوم، هنگامی که تراکتور با دو گل از حریف جلو افتاده بود، نفتی‌ها همچنان به شوت‌زنی تکیه می‌کردند. آزمون مهم‌تری که جعفری باید با آن روبه‌رو می‌شد در دقیقه ۸۷ رخ داد. بار دیگر محسن سیفی با چرخشی در داخل محوطه جریمه، ضربه‌ای خطرناک به سمت دروازه تراکتور شلیک کرد. این موقعیت می‌توانست اختلاف را کاهش دهد و دقایق پایانی را برای تیم شاگردان نکونام دشوار کند. اما جعفری با واکنشی حیرت‌انگیز توپ را به کرنر فرستاد و بار دیگر مانع از گلزنی حریف شد.

آخرین مهار جعفری در دقیقه ۹۰ به ثبت رسید؛ جایی که خشایار زبرجد، از دور به سمت دروازه تراکتور شوت کرد، اما دروازه‌بان سرخ‌پوشان با یک واکنش دو مرحله‌ای توپ را در اختیار گرفت تا شبی مطمئن را با چهار سیو و بسته نگه‌داشتن دروازه‌اش پایان دهد.

این عملکرد می‌تواند بخشی از نگرانی کادر فنی درباره غیبت بیرانوند را کاهش دهد. تراکتور در ادامه فصل به دروازه‌بانی نیاز دارد که در لحظات حساس، بدون از دست دادن تمرکز، از دروازه محافظت کند و جعفری در نخستین آزمون جدی‌اش، توانایی خود را در انجام این مأموریت به نمایش گذاشت.

نکته مهم اینکه سرمربی تراکتور در نشست خبری قبل از مسابقه نیز از اعتماد خود به پارسا جعفری سخن گفته بود. اعتمادی که این دروازه‌بان تنها یک ربع پس از آن، با نمایشی مطمئن، پاسخ امیدبخش خود را داد.