به نقل از "ورزش سه"، این پیروزی چشمگیر، ادامه‌دهنده برتری محسوس این باشگاه در مصاف‌های مستقیم با پارما در بالاترین رده فوتبال ایتالیا بود؛ لاتزیو در ۱۷ رویارویی اخیر خود تنها یک بار مغلوب شده و توانسته ۱۲ پیروزی و چهار تساوی به دست آورد.

جنارو گتوزو که با به‌دست آوردن شش پیروزی و یک تساوی در هفت بازی آغازین خود در سری آ به نخستین سرمربی تاریخ لاتزیو تبدیل شده بود که چنین آمار قابل‌توجهی ثبت می‌کند، امیدوار بود که در برابر پارما با وضعیت بحرانی، این رکورد را ارتقاء بخشد. با این حال، شاگردان آلبرتو جیلاردینو در آغاز بازی در رم، عملکرد بهتری داشتند. در نخستین دقایق، داوید رومرو با ضربه‌ای زمینی دروازه را به خطر انداخت، اما کریستوس مانداس مانع از ورود توپ به دروازه شد. سپس ماریانو ترایلو، از نزدیکی دروازه با ضربه سری دقیق، فرصت دیگری را از دست داد.

پس از این اوضاع، میزبان به تدریج ریتم بازی را در اختیار گرفت. داویده فراتزی بر این باور بود که برای لاتزیو باید پنالتی اعلام شود، اما داور با او موافق نبود. اندکی بعد، گوستاو ایساکسن با ضربه سری از حدود هشت متری شانس خود را امتحان کرد که توپ به شدت به تیرک افقی برخورد کرد.

لاتزیو که در این فصل تا پیش از این بازی در نیمه نخست هیچ گلی دریافت نکرده بود، پیش از رسیدن به دقیقه ۳۰ بار دیگر از یک موقعیت خطرناک پارما جان سالم به در برد؛ انریکو دل‌پرادو از موقعیتی عالی درون محوطه جریمه شوت کرد، اما توپ با فاصله‌ای مناسب از کنار دروازه عبور کرد.

این ناتوانی پارما در تبدیل موقعیت‌ها به گل، نزدیک بود در دقیقه ۴۱ برای آن‌ها هزینه‌بر باشد. پاس درخشان تیجانی نوسلین به ایساکسن رسید و این بازیکن دانمارکی موفق به گلزنی شد، اما پس از بررسی VAR گل او به دلیل حضور در وضعیت آفساید مردود اعلام گردید.

لاتزیو تا پایان نیمه اول به تلاش برای به ثمر رساندن گل ادامه داد، اما دروازه‌بان پارما، ادواردو کروی، برابر ضربه قدرتمند کنت تیلور از پشت محوطه جریمه ایستادگی کرد و این شوت را مهار کرد.

لاتزیو در نیمه دوم با همان سبک هجومی خود به میدان رفت و در دقیقه ۵۰ بالاخره توانست دروازه پارما را بشکند. کنت تیلور در فاصله تقریبی ۲۳ متری از دروازه، توپ را در اختیار گرفت و با ضربه‌ای دقیق و زیبا، توپ را به گوشه پایین دروازه فرستاد و نخستین گل فصل خود را به ثبت رساند.

این گل تا حد زیادی آرامش را برای هواداران میزبان به ارمغان آورد. فراتزی و ماتیا زاکانی هر یک فرصت‌هایی برای افزودن گل دوم لاتزیو داشتند، اما نتوانستند از این موقعیت‌ها بهره‌برداری کنند.

با این حال، لاتزیو به‌سرعت برای افزایش فاصله گل‌ها اقدام کرد. ارسال خطرناک نونو تاوارس به محوطه جریمه با برخورد جانبی دیگو کارلوس همراه شد که به اشتباه موجب ورود توپ به دروازه خودی شد و لاتزیو به گل دوم دست یافت.

حالا که میزبان با دو گل پیش افتاده بود، در ۲۰ دقیقه پایانی هر تلاشش بر کنترل جریان مسابقه تمرکز داشت. گتوزو نیز چند بازیکن کلیدی خود را از میدان خارج کرد و به آن‌ها دقایقی استراحت داد.

فیسایو دلبشیر، بازیکن تعویضی لاتزیو، توپ را با ضربه‌ای کات‌دار به بالای دروازه فرستاد. سپس فراتزی بر روی ارسال مانوئل لاتزاری یک فرصت طلایی دیگر برای گلزنی به دست آورد، اما این شانس را نیز از دست داد.

در ادامه، پارما موفق شد یکی از گل‌ها را در دقیقه ۵+۹۰ پاسخ دهد، اما در نهایت همین دو گل برای لاتزیو کافی بود تا چهارمین پیروزی خود را از پنج بازی خانگی اخیرش در سری آ کسب کند و قبل از بازی اینتر مقابل فیورنتینا در روز یکشنبه، با سه امتیاز فاصله در صدر جدول قرار گیرد. از سوی دیگر، پارما تحت هدایت جیلاردینو با این شکست، ششمین باخت متوالی خود را در یک مسابقه خارج از خانه در بالاترین سطح فوتبال ایتالیا تجربه کرد.