بر اساس گزارش "ورزش سه"، دربی نخست بانوان بین استقلال و پرسپولیس با توجه به اهمیت بالایی که دارد، به شدت مورد توجه قرار خواهد گرفت و فدراسیون فوتبال تصمیم دارد این دیدار را با استفاده از تکنولوژی VAR یا کمکداور ویدیویی برگزار کند. پیشتر اسامی داوران این مسابقه اعلام شده بود، اما بهدلیل تغییر زمان و محل برگزاری بازی و همچنین اعزام چند نفر از داوران به خارج از کشور، ممکن است ترکیب نهایی داوران تغییر یابد.
دانیال مرادی با اشاره به وضعیت داوری این دیدار بیان کرد: «قرار بود دربی بانوان در روز جمعه برگزار شود، ولی با توجه به نکاتی که در خصوص تغییر ورزشگاه مطرح شد، مسابقه به روز چهارشنبه منتقل گردید.»
او همچنین افزود: «مانند گذشته، برای برگزاری این مسابقه برنامهریزی دقیقی انجام شده و دربی بانوان با استفاده از کمکداور ویدیویی اجرا خواهد شد.»
رئیس دپارتمان داوری در مورد احتمال تغییر در ترکیب داوران این مسابقه توضیحاتی ارائه داد: «چند تن از داوران که قرار بود در این بازی حضور پیدا کنند، ابلاغ بینالمللی دریافت کرده و به منظور قضاوت به خارج از کشور اعزام شدهاند. تعدادی از آنها نیز از شب گذشته به سفر رفتهاند.»
مرادی در انتها افزود: «به همین خاطر ممکن است تغییراتی در ترکیب داوری مسابقه بوجود آید. پس از انجام مراحل نهایی، نامهای داوران از طریق فدراسیون فوتبال به اطلاع عموم خواهد رسید.»
نظرات کاربران