صادق ضیاییان در مصاحبه‌ای با ایسنا به توضیح پیش‌بینی‌های کلی بر مبنای نقشه‌های همدیدی و پیش‌بینی آینده پرداخت و بیان کرد: امروز (۳ آبان) در مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و همچنین ارتفاعات و دامنه‌های البرز واقع در استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان انتظار رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت می‌رود.

وی همچنین افزود: در روزهای دوشنبه و سه شنبه (۴ و ۵ آبان) در برخی ساعات، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز، مناطق شمال سمنان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی شاهد رگبارهای پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد خواهیم بود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، در چهارشنبه (۶ آبان) احتمال رگبارهای پراکنده در برخی نواحی غرب، شمال غرب و از نواحی دریای خزر دور از انتظار نیست. در روز پنج‌شنبه (۷ آبان) ورود یک سامانه بارشی از سوی غرب و شمال غرب پیش‌بینی می‌شود که به تدریج بارش در نوار غربی کشور آغاز خواهد شد.

ضیاییان همچنین اظهار داشت: در روز یکشنبه در نیمه جنوبی کرمان، شمال و شرق هرمزگان، شرق فارس و جنوب سیستان و بلوچستان، همچنین از دوشنبه تا چهارشنبه در مرکز و جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان و برخی مناطق سیستان و بلوچستان، به ویژه در ساعات بعد از ظهر شاهد رشد ابرهای همرفتی، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی خواهیم بود.

وی ادامه داد: در سه روز آینده، خلیج فارس، غرب تنگه هرمز و دریای خزر با شرایط مواج روبه‌رو خواهند بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در مورد وضعیت جوی شهر تهران طی روزهای آتی نیز اعلام کرد: آسمان تهران در فردا (۴ آبان‌ماه) کمی ابری تا قسمتی ابری همراه با افزایش ابر و وزش باد، که گاهی به شدت خواهد رسید و همچنین بارش‌های پراکنده با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی شده است. در روز سه‌شنبه (۵ آبان‌ماه) آسمان به صورت صاف تا کمی ابری خواهد بود و در برخی ساعات افزایش ابر و وزش باد، با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد قابل انتظار است.

ضیاییان تصریح کرد: در روزهای فردا و پس فردا، اهواز با دمای ۳۶ درجه سانتیگراد به عنوان گرم‌ترین نقطه و شهرکرد با دمای ۲ درجه سانتیگراد به عنوان سردترین مرکز استان در کشور شناخته خواهند شد.

انتهای پیام