ماسیمیلیانو آلگری پس از تساوی ۳-۳ میان ناپولی و رم، با اشاره به حوادث فصل پیش و از دست رفتن سهمیه لیگ قهرمانان اروپا، از اتفاقات آن دوره به شدت انتقاد کرد.

در جریان دیدار ناپولی و رم که در ورزشگاه دیگو آرماندو مارادونا برگزار شد، آلگری به دلیل اعتراضاتش در دقایق پایانی بازی، از کنار زمین اخراج گردید. اعتراض او پس از پایان مسابقه هم کاملاً مشهود بود و این عصبانیت در گفت‌وگوی او با شبکه DAZN ایتالیا به وضوح نمایان شد. او در این مصاحبه بیان کرد: «اکنون، برای نخستین بار در طول ۲۵ سال گذشته، در شرایطی نیستم که بتوانم پاسخ روشنی در مورد بازی بدهم. عذرخواهی می‌کنم، اما باید برایتان شب خوشی آرزو کنم.»

به نقل از منابع مختلف، از جمله روزنامه کوریره دلو اسپورت، آلگری پس از این بازی به سمت محل کنفرانس خبری رفت و در حالی که به شدت عصبانی بود، به کادر ناپولی گفت: «فصل گذشته، سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را در جیب رم گذاشتند. این همیشه کار خودشان بوده است... من در میلان بهای آن را پرداخت کردم.»

این اظهارات به حوادث فصل گذشته اشاره دارند؛ زمانی که رم و کومو در آخرین هفته لیگ بالاتر از میلان قرار گرفتند و موجب شدند که روسونری از دستیابی به سهمیه لیگ قهرمانان اروپا بازبماند. این ناکامی نهایتاً به اخراج آلگری از کار در میلان انجامید؛ تصمیمی که تنها ۲۴ ساعت پس از پایان فصل اتخاذ شد.

با توجه به رابطه نزدیکی که آلگری با جان‌پیرو گاسپرینی، سرمربی رم دارد، این اظهارات ممکن است اهمیت خاصی پیدا کند. آن‌ها پیش از شروع مسابقه به گرمی یکدیگر را در آغوش گرفتند. اکنون باید دید آیا گاسپرینی یا باشگاه رم به این اتهامات واکنشی خواهند داشت یا خیر.

ببینید: ویدیو| خلاصه بازی ناپولی ۳ - رم ۳/ گلادیاتورها تا آخرین لحظه جنگیدند!