سازمان هواپیمایی کشوری به شدت اخبار منتشرشده در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی درباره افزایش ۴۰ درصدی قیمت بلیت‌های هواپیما را تکذیب کرد و از مسافران درخواست کرد که فقط به اطلاعات قیمتی معتبر مراجعه کنند.

گمانه‌زنی‌های اخیر پیرامون افزایش ناگهانی قیمت پروازها در سامانه‌های خرید بلیت، واکنش تند سازمان ناظر بر حمل‌ونقل هوایی را برانگیخت و مسئولان این نهاد خواستار پایان اظهارنظرهای غیرکارشناسی شدند.

مجید اخوان، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، اظهار داشت:

«مسافران می‌توانند با مراجعه به سامانه‌های فروش بلیت، قیمت پروازها را بررسی کرده و اطلاعات لازم را از نهادهای رسمی obt کند.»

این نهاد به‌صورت روزانه بر بازار پروازها نظارت می‌کند و فرایند مقابله با گران‌فروشی به‌طور فعال تداوم دارد. مجید اخوان افزود:

«این سازمان با نظارت مستمر بر بازار حمل‌ونقل هوایی، با هر نوع تخلف در فروش بلیت و افزایش غیرقانونی قیمت‌ها سازگاری خواهد کرد و در صورت شناسایی تخلفات، اقدام‌های قانونی لازم را از طریق مراجع ذی‌صلاح انجام خواهد داد.»

این نهاد به شهروندان توصیه می‌کند که اطلاعات مربوط به هزینه سفرها را تنها از منابع رسمی پیگیری کنند و از نشر مطالب غیرموثق پرهیز نمایند.