گاوی تصریح کرد که عدم حضور وینیسیوس جونیور و دنی سبایوس تأثیری بر انرژی و اشتیاق او برای رویارویی با رئال مادرید در ال‌کلاسیکو نخواهد داشت و با تمام قدرت خود به دنبال پیروزی مقابل رقیب سنتی بارسلونا است.

هافبک بارسلونا بارها با بازیکنان رئال مادرید در میدان رقابت به اصطلاح برخورد کرده و در این میان، وینیسیوس یکی از بازیکنانی است که تنش‌های بسیاری با او داشته است. با این حال، با غیبت مهاجم برزیلی، فرصتی برای مواجهه دوباره با گاوی در این ملاقات نخواهد بود. گاوی همچنین پیش‌تر با دنی سبایوس، هافبک اسپانیایی که سابقه حضور در رئال مادرید را دارد، ممکن است تنش‌هایی داشته باشد.

گاوی در مصاحبه‌ای با شبکه ESPN درباره دلایل غیبت این دو بازیکن و تأثیر آن بر جذابیت ال‌کلاسیکو اظهار داشت: «اینکه آیا بازی بدون وینیسیوس و سبایوس از جذابیت کمتری برخوردار خواهد بود یا خیر، برای من مسئله‌ای نیست. اینجا رئال مادرید است و فرقی نمی‌کند که چه بازیکنانی در میدان حضور دارند؛ من با تمام وجودم برای موفقیت می‌جنگم. ممکن است برخی از بازیکنان را بیشتر از دیگران دوست داشته باشم یا نسبت به برخی احساس خوبی نداشته باشم، اما در میدان هیچ‌کس را به عنوان دوستانم نمی‌شناسم.»

هافبک بارسلونا در پایان افزود: «تنها هدف من این است که در ال‌کلاسیکو پیروز شویم و بردی را به هواداران تقدیم کنیم که شایسته‌اش هستند.»

همچنین بخوانید: داستان فلش مموری مورینیو که می‌توانست مسیر تاریخ بارسلونا را دگرگون سازد؛ راز ۱۸ ساله‌ای که آقای خاص را به دشمن کاتالان‌ها تبدیل کرد