به نقل از خبرنگار سیاسی ایرنا، «حبیب‌الله عباسی» در مصاحبه‌ای با خبرنگار این خبرگزاری عنوان کرد که رئیس‌جمهور پزشکیان امروز عصر، دومین روز از مهرماه ۱۴۰۵، به منظور حضور و ایراد سخنرانی در هشتمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز GECF عازم مسکو، پایتخت کشور روسیه خواهد شد.

طبق اظهارات وی، سخنرانی رئیس‌جمهور در این اجلاس فردا برگزار خواهد شد. همچنین رئیس‌جمهور در حاشیه این اجلاس با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و دیگر سران کشورهای حاضر به ملاقات و گفتگو خواهد پرداخت.

شایان ذکر است که روسای جمهور و هیات‌های عالی‌رتبه دو کشور در این نشست به بحث و تبادل نظر درباره گسترش همکاری‌های سیاسی و اقتصادی و پیشرفت‌های حاصل شده در اجرای «توافقنامه جامع راهبری ایران و روسیه» خواهند پرداخت.

علاوه بر این، طرفین توافق کرده‌اند که جدیدترین تحولات دوجانبه و مسائل مهم منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دهند.