باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی، در پاسخ به سوالات درباره تغییرات قیمت اقلام اساسی نظیر مرغ، شیر و روغن، اظهار داشت که افزایش قیمت فعلی مرغ به صورت غیرمعمول نیست و در واقع این قیمت در حال ترمیم و به حالت تعادلی خود بازگشت می‌کند.
وی با اشاره به خساراتی که مرغداران در ماه‌های اخیر متحمل شده‌اند، افزود که کاهش قیمت مرغ در هفته‌های قبل، غیرمنصفانه و ناشی از مشکلاتی در سیستم کالابرگ و تسویه حساب‌ها با فروشگاه‌ها و دیگر عوامل بود که متأسفانه به ضرر مرغداران تمام شد. طبق گفته نوری، قیمت‌های کنونی به نرخ متعادل نزدیک شده و از آن فراتر نرفته است؛ لذا نگرانی از بابت جهش قیمت‌ها وجود ندارد و تولید و جوجه‌ریزی با احتیاط کامل مدیریت می‌شود تا هم از زیان تولیدکنندگان جلوگیری به عمل آید و هم در صورت وقوع هر نوع گران‌فروشی به طور جدی برخورد شود.
وزیر جهاد کشاورزی درخصوص نگرانی‌های شهروندان در ارتباط با عدم تناسب قیمت‌ها با درآمدها و کمبود ثبات نسبی، توضیح داد: نوسانات نرخ ارز و سایر شاخص‌های اقتصادی عمدتاً بر قیمت کالاها تأثیر می‌گذارد. وی افزود که در بخش دامداری، بخش زیادی از نهاده‌ها مانند ذرت، جو و کنجاله به صورت وارداتی است و تأمین آن‌ها به ارز وابسته است؛ هرچند علوفه‌های تولید داخل وجود دارد، اما هزینه‌های مرتبط با ماشین‌آلات، تجهیزات و خدمات دامداری به سرعت به نوسانات اقتصادی متصل است.
در مورد وضعیت بازار روغن و کاهش واردات نهاده‌ها، نوری بیان کرد که در مقایسه با سایر مواد غذایی که در سطح جهانی با افزایش قیمت روبه‌رو هستند، قیمت روغن دارای تغییرات چشمگیری نبوده و حتی در برخی موارد کم‌تر از گذشته شده، بنابراین مشکلی در این حوزه وجود ندارد.
وزیر جهاد کشاورزی به موفقیت‌های تولید داخلی اشاره کرد و اعلام کرد که امسال با افزایش تولید داخلی، حداقل ۲ میلیون تن کاهش واردات در زمینه کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی را شاهد خواهیم بود که این یک گام مهم در مسیر خودکفایی به حساب می‌آید.