محمد قربانی، ملی‌پوش ایران که هم‌اکنون در تیم الوحده امارات مشغول به بازی است، نتوانسته است در پرواز این تیم به منامه حضور یابد.

تیم الوحده امارات، یکی از نمایندگان لیگ قهرمانان آسیا، در ساعت ۲ ظهر دوشنبه به سمت منامه پرواز کرد تا برای رویارویی با الخالدیه بحرین در شب چهارشنبه آماده شود؛ اما محمد قربانی، ملی‌پوش کشورمان، نتوانسته است به جمع آنها ملحق شود زیرا ویزای ورود او توسط مقامات بحرینی صادر نگردیده است!

قربانی در یک گفت‌وگوی ویدیویی با برنامه فوتبال برتر این موضوع را تأیید کرد و اظهار داشت: کاروان ما عازم بحرین شد، ولی به دلیل عدم صدور ویزا، من و مبین دهقان نتوانستیم در این سفر شرکت کنیم. با این حال، مسئولان باشگاه اعلام کرده‌اند که امیدوارند صبح سه‌شنبه مشکل حل شود و ما بتوانیم به بحرین پرواز کنیم.

بیشتر بخوانید: تناقض‌های تمام‌نشدنی قلعه‌نویی؛ امیرخان لااقل تکلیف خود را با خودت مشخص کن!