بر اساس گزارشات منتشرشده توسط ورزش سه، لامین یامال با اینکه در مراسم دیشب در لندن چهره‌ای غمگین داشت، اما از چند روز قبل از پیروزی هری کین آگاه بود و هیچ برنامه‌ای برای برگزاری جشن نداشت.

لامین یامال شب گذشته با دست پر لندن را ترک کرد و برای سومین بار مداوم جایزه کوپا، به عنوان بهترین بازیکن جوان دنیا، را به خانه برد. با این حال، واکنش او به این موفقیت هیچ‌گونه نشانه‌ای از خوشحالی را نشان نمی‌داد. ستاره جوان اسپانیا و بارسلونا فقط به فکر توپ طلا بود و مشخص بود که این جایزه به مراتب کمتر از آن چیزی است که او شایسته‌اش است.

در زمان اعلام نام هری کین به عنوان برنده توپ طلا، کیلیان امباپه تلاش کرد تا چهره‌ای خنثی و بی‌تفاوت از خود نشان دهد، اما یامال نتوانست احساس ناامیدی خود را پنهان کند. ستاره بارسا به‌طور واضح عصبانی و ناامید به نظر می‌رسید، به ویژه اینکه با توجه به عناوین درخشانش در سطوح ملی و باشگاهی، رزومه‌ای بی‌نقص برای تصاحب این جایزه بزرگ به دست آورده بود.

طبق گزارش‌های منتشرشده از روزنامه اسپورت در بارسلونا، این ستاره جزییات جالب توجهی از شب پرحادثه خود را ارائه کرده است. به نقل از این روزنامه، لامین یامال و باشگاه بارسلونا از چند روز پیش از مراسم، به این امر واقف بودند که جایزه کوپا برای او قطعی شده و جوایز دیگر به ستاره انگلیسی تیم بایرن مونیخ تعلق می‌گیرد. کاتالان‌ها از طریق اطلاعاتی که به دست آورده بودند، اطمینان داشتند که شانس یامال برای دریافت توپ طلا بسیار کم است. این امر با دیدن کاروان بزرگی از مدیران بایرن مونیخ به عنوان حاضران در مراسم، بیشتر برای او محرز شد.

بر همین اساس، هرچند در هنگام اعلام نتایج چهره او دچار بهم ریختگی شد، اما واقعاً شگفت‌زده نشده بود. یامال این واقعیت را به‌طور طبیعی پذیرفت و از بروز هیچ جنجالی پرهیز کرد، زیرا بر این باور بود که در سال‌های آتی فرصت‌های بیشتری برای تصاحب این لقب بزرگ را خواهد داشت.

پس از پایان مراسم، او به همراه نامزدش به هتل بازگشت و برخلاف روال عادی حتی هیچ رستورانی برای جشن گرفتن رزرو نکرده بود. این خود نشان‌دهنده این است که او به خوبی می‌دانست که دیشب قرار نیست شب بزرگ او باشد.