با شکست در برابر حریف اماراتی، طلسم ناپذیری استقلال سرانجام درهم شکست و این تیم برای نخستین بار در فصل جاری خود با ناکامی روبرو شد. این باخت بار دیگر تأکید کرد که نمایندگان ایرانی در رقابتهای آسیایی با چالشهایی جدی مواجه هستند.
این شکست، نخستین باخت رسمی استقلال از زمان گذر ۲۵۲ روز بود و جالب اینکه آخرین شکست آنها نیز در میدانهای آسیایی ثبت شده بود. آبی پوشان ایرانی در تاریخ ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ در امان و در برابر الحسین اردن با نتیجه ۳ بر ۲ تن به شکست دادند و کمتر از ۷۲ ساعت پس از این ناکامی، پرونده ریکاردو ساپینتو به عنوان سرمربی استقلال بسته شد. از آن به بعد و تا امشب، این تیم در هیچ رقابت رسمی دیگری شکست نخورده بود و سرانجام این طلسم توسط شباب الاهلی گسسته شد.
نکته جالب توجه این است که باخت استقلال مقابل الحسین سبب شد تا ریکاردو ساپینتو از تیم جدا شود و سهراب بختیاریزاده به عنوان سرمربی جایگزین او شود، اما ناکامی امشب باعث شد رکورد ناپذیری سهراب نیز از میان برود، به طوری که سرنوشت این مربی به شکلی با رقابتهای آسیایی در ارتباط است.
بیشتر بخوانید: سردار با پاس بینظیر، جایگاهش را به رخ کشید و مقاومت فرعباسی را درهم شکست!
نظرات کاربران