بر اساس اطلاعرسانی "ورزش سه"، تیم فوتبال استقلال در سومین بازی خود در رقابتهای لیگ نخبگان آسیا، به میزبانی شباب الاهلی در امارات رفت؛ تیمی ستارهای و قدرتمند که به عنوان یکی از بهترین و آمادهترین تیمهای این فصل در قاره آسیا شناخته میشود. آبیپوشان پایتخت در این رویارویی نتوانستند همانند بازیهای پیشین خود عملکرد مطلوبی ارائه دهند و در نهایت با نتیجه دو بر صفر مغلوب میزبان شدند.
در حالی که در جریان این بازی، دو بار دروازه استقلال باز شد، حبیب فرعباسی با واکنشهای به موقع و موثر خود از فروپاشی مجدد دروازه و پذیرش گلهای بیشتر جلوگیری کرد. سنگربان استقلال در این دیدار دو بار در موقعیت تکبهتک با مهاجمان شباب الاهلی برخورد کرد و توانست هر دو موقعیت را با موفقیت مهار کند؛ او در دقیقه 14 بار دیگر دروازه تیمش را نجات داد و همچنین در دقیقه 52 با دفع شوت سرضرب برنو، استقلال را در جریان بازی حفظ کرد.
عملکرد درخشان فرعباسی حتی پس از دریافت دو گل نیز ادامه یافت و او در دقایق پایانی مسابقه مانع از ثبت گل سوم برای نماینده امارات شد؛ جایی که شوت شدید ماتئوسائو را با واکنشی تحسینبرانگیز و بهجا به کرنر فرستاد.
حبیب فرعباسی در شبی که تمایل فراوانی به بسته نگه داشتن دروازهاش و کسب کلینشیت داشت، نه تنها به این هدف دست نیافت، بلکه با وجود نمایش چند سیو فوقالعاده، نتوانست در کسب امتیاز برای استقلال در سومین مرحله آسیایی کمک کند.
نظرات کاربران