بر اساس گزارش خبرآنلاین، بقائی به اعتراف رئیس‌جمهور آمریکا پیرامون نقض توافق‌نامه مربوط به پایان جنگ واکنش نشان داد و در پلتفرم ایکس نوشت: اعتراف رئیس‌جمهور ترامپ که به وضوح بیان داشته به توافق اسلام‌آباد اعتقادی نداشته و آن را اتلاف وقت تلقی می‌کرده، دوباره نشان‌دهنده بی‌اعتنایی ایالات متحده به پایبندی‌هایش است.

بیشتر بخوانید:
ترامپ: ایران جنگ را آغاز کرد/ آتش‌بس بی‌فایده بود/ آن‌ها موشک‌هایی دارند که به اروپا می‌رسد، چنین سلاحی قرار نبود در اختیار داشته باشند و ما نمی‌دانیم چگونه آن را به دست آورده‌اند

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: برای ایران، این موضوع تازه نیست. آمریکا سابقه‌ طولانی در نقض پیمان‌ها دارد و به تعهدات بین‌المللی خود مثل یک کالای مصرفی نگاه می‌کند که هرگاه رعایت آنان برایش نامطلوب یا دشوار به نظر برسد، به سادگی آنها را کنار می‌گذارد.

بقائی افزود: باوجود این، هیچ دلیلی وجود ندارد که کشورهای اروپایی و دیگر حامیان توجیه اقدامات واشنگتن همچنان به تطهیر رفتارهای غیرقانونی ایالات متحده پرداخته و این کشور را از پاسخ‌گویی مصون بدانند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: نقض تعهدات هیچ گونه توجیهی ندارد؛ حقوق بین‌الملل نمی‌تواند به شکل گزینشی اجرا شود؛ و با فضاسازی و وارونه‌نمایی سیاسی نمی‌توان ایالات متحده را از پاسخ‌گویی نسبت به تخلفاتش تبرئه کرد.

315