بر اساس گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی این پلتفرم، مستند «چشم در راه» به بررسی دنیای موسیقی سنتی و تلفیقی پرداخته و با تمرکز بر مسعود شعاری، به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی لیدا معینی، در تاریخ ۶ آبان‌ماه در هاشور به نمایش گذاشته می‌شود.

این مستند ۵۱ دقیقه‌ای که در سال ۱۳۹۱ تهیه شده، به بررسی شخصیت مسعود شعاری و فعالیت‌های او در زمینه موسیقی سنتی و فیوژن می‌پردازد و بینندگان را با جنبه‌هایی از دنیای موسیقایی این هنرمند آشنا می‌سازد.

علاقه‌مندان به سینمای مستند و موسیقی ایرانی می‌توانند در تاریخ چهارشنبه، ۶ آبان‌ماه، ساعت ۱۷، مستند «چشم در راه» را در بخش اکران هاشور مشاهده نمایند.

تیم تولید این مستند شامل: تهیه‌کننده، کارگردان و نویسنده: لیدا معینی؛ پژوهشگر: دکتر محمدحسین فیلم؛ صدابردار و میکس: پرویز آبنار؛ نورپرداز و تصویربردار: روزبه رایگا؛ تدوینگر: حمید نجفی راد و با حضور احمد شعاری، فرحناز صاحب قلم و سینا شعاری است.