باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه مرکزی حصار تاجیکستان، تیم‌های فوتبال گل‌گهر سیرجان و آرکاداغ ترکمنستان از ساعت ۱۷:۱۵ به رقابت پرداختند که این مسابقه با نتیجه تساوی 0-0 به پایان رسید.
ترکیب گل‌گهر
فرزین گروسیان، علیرضا علیزاده، مجتبی نجاریان (دقیقه ۸۴: سیامک نعمتی)، امید عالیشاه، پدرام قاضی‌پور (دقیقه ۸۴: امیر جعفری)، محمدرضا عباسی (دقیقه ۷۰: مجید علیاری)، مسیح زاهدی (دقیقه ۵۵: علی حسنی)، احمد زنده‌روح، محمدامین کاظمیان (دقیقه ۷۰: محمد علی‌نژاد)، لوی بن حسین و سهیل صحرایی.
داور: کبیراف (تاجیکستان)
اخطار: بردیف و قربانف (آرکاداغ) و محمد علی‌نژاد (گل‌گهر)
در نیمه اول این مسابقه، دو تیم به نمایش پایاپای و متعادلی پرداختند و نتوانستند موقعیت‌های مناسبی برای گلزنی خلق کنند و بیشتر زمان بازی با پاس‌های مستقیم در میانه میدان سپری شد.
در دقیقه ۷۲، جدی‌ترین فرصت گلزنی مسابقه خلق شد. در این دقیقه، پنالتی بازیکن آرکاداغ به خوبی توسط دروازه‌بان گل‌گهر از خط دروازه برگشت داده شد و همچنان توپی موفق به عبور از خط دروازه‌ها نشد. ۲ دقیقه بعد، باز هم نمایندگان ترکمنستان فرصت گلزنی را پیدا کردند، اما ضربه سر یکی از بازیکنانشان در نتیجه یک کرنر به تیر دروازه برخورد کرد و به گل تبدیل نشد.
در دقیقه ۸۴، گل‌گهر با ارسال از جناح چپ، به یک موقعیت جدی دست یافت، ولی ضربه سر مجید علیاری با فاصله کمی از کنار دروازه به بیرون رفت.
علاوه بر این، آرکاداغ دو فرصت طلایی دیگر برای باز کردن دروازه داشت که یکی از آن‌ها با واکنش مناسب گروسیان در زاویه بسته مهار شد و در موقعیت دیگر، باز هم توپ به تیرک دروازه برخورد کرد تا دروازه نماینده ایران همچنان بسته باقی بماند.
گل‌گهر پس از این بازی، که در آن یک تساوی برابر الجزیره داشت و در برابر المحرق شکست خورده بود، با کسب ۲ امتیاز در رتبه چهارم جدول قرار گرفت و به آینده خود امیدوار است، هرچند که شانس کمی برای صعود در این مسابقات خواهند داشت.
در نهایت، شاگردان رحمتی همچنان در حسرت گلزنی و پیروزی قرار دارند. سیرجانی‌ها در دو مسابقه اخیر خود در لیگ برتر ایران نیز دو شکست متوالی تجربه کردند و عدم موفقیت مقابل نمایندگان ترکمنستان، ناکامی‌های این تیم را ادامه داد.
در دیگر بازی گروه B در هفته سوم، الجزیره امارات از ساعت ۱۹:۳۰ امشب میزبان المحرق بحرین خواهد بود. الجزیره در حال حاضر با ۴ امتیاز در این مسابقات قرار دارد و المحرق با ۳ امتیاز در رده دوم است.