مطابق با گزارش‌های منتشرشده توسط خبرگزاری خبرآنلاین و زومیت، شرکت سامسونگ به تازگی تصمیم به پایان دادن به فعالیت سرویس خبری مختص خود با عنوان «سامسونگ نیوز» گرفته است. این شرکت اعلامیه‌ای را برای عده‌ای از کاربران، به ویژه در کشورهای هند و کره جنوبی، ارسال کرده و تاریخ ۲۱ دسامبر ۲۰۲۶ (معادل ۳۰ آذر ۱۴۰۵) را به‌عنوان زمان توقف فعالیت این برنامه مشخص کرده است.

به کاربران گوشی‌ها و تبلت‌های گلکسی توصیه شده است که ویجت‌های مربوط به این برنامه را از صفحه اصلی دستگاه‌های خود حذف نمایند. انتظار می‌رود که توقف فعالیت این سرویس به‌طور هم‌زمان در دیگر بازارهای جهانی نیز در تاریخ اعلام شده یا کمی بعد از آن انجام شود.

کاربران گوشی‌ها و تبلت‌های گلکسی می‌توانند به‌منظور دسترسی به اخبار در صفحه اصلی دستگاه خود، از سرویس «گوگل دیسکاور» بهره‌مند شوند. شیوه فعال‌سازی این سرویس به نسخه رابط کاربری «وان یوآی» مرتبط است و کاربران می‌توانند آن را از طریق تنظیمات صفحه اصلی یا با نگه‌داشتن انگشت روی صفحه و کشیدن آن به سمت راست فعال کنند.

سرویس خبری سامسونگ طی نزدیک به یک دهه چندین‌بار تغییر نام و طراحی را تجربه کرده است. فعالیت این بخش از سال ۲۰۱۷ با عنوان «بیکسبی هوم» آغاز شد و در سال ۲۰۱۹ به «سامسونگ دیلی» تغییر نام داد. در اواخر سال ۲۰۲۰ این سرویس به «سامسونگ فری» تغییر نام یافت و سرانجام در سال ۲۰۲۳ تحت عنوان «سامسونگ نیوز» به بازطراحی شد.

با تعطیلی این سرویس، یکی از خدمات نرم‌افزاری ویژه سامسونگ برای نمایش و سازمان‌دهی اخبار در دستگاه‌های گلکسی از دور خارج می‌شود.

۲۲۷۲۲۷