به نقل از ایسنا، نشست آنلاین روز یکشنبه با مشارکت هفت کشور شامل عربستان سعودی، روسیه، عراق، کویت، الجزایر، قزاقستان و عمان برگزار شد. این در حالی است که تولیدکنندگان در منطقه خلیج فارس به دنبال افزایش صادرات خود هستند، صادراتی که از زمان آغاز حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در ماه فوریه تحت تأثیر قرار گرفته است.

علی‌رغم تلاش‌ها برای ازسرگیری ارسال محموله‌ها، بیشتر اعضای اوپک‌پلاس هنوز در حال تولید کمتر از سهمیه‌های تعیین‌شده برای خود هستند.

اوپک‌پلاس در سپتامبر به تدریج محدودیت عرضه ۱.۶۵ میلیون بشکه در روز را که در توافق اولیه سال ۲۰۲۳ وضع شده بود، خاتمه داد. با این حال، بر اساس گزارش رویترز، این گروه همچنان کاهش داوطلبانه تولید به میزان تقریبی ۲ میلیون بشکه در روز را حفظ کرده است که شامل اکثریت اعضا می‌شود و این روند تا پایان سال ۲۰۲۶ ادامه خواهد داشت.

این گروه همچنین در حال آماده‌سازی برای مذاکره درباره سهمیه‌های تولید سال ۲۰۲۷ است.

براساس گزارش رویترز، انتظار می‌رود اوپک‌پلاس در سه‌ماهه چهارم سال، تجدیدنظر در ظرفیت تولید اعضای خود را نهایی کند، به‌طوری که مبناهای جدید برای تعیین سهمیه‌های آینده و برنامه‌های مربوط به حذف کاهش‌های داوطلبانه باقی‌مانده تعیین شوند.

با توجه به تمرکز اوپک‌پلاس بر مذاکرات سهمیه‌های سال ۲۰۲۷، به احتمال زیاد این گروه اهداف تولید خود را در سه‌ماهه چهارم ثابت نگه خواهد داشت. بدین ترتیب، تصمیم به حفظ اهداف دسامبر، سیاست تولید فعلی این گروه را در حالی که اعضا برای گفتگوهای سال آینده آماده می‌شوند، تثبیت خواهد کرد.

انتهای پیام