طبق گزارش خبرآنلاین به نقل از شبکه الجزیره، در یکی از این حملات، زیرساخت‌های شرکت نفتی در ناحیه باجل واقع در استان الحدیده غرب یمن مورد حمله قرار گرفت که بر اثر آن، سه نفر مصدوم شدند.

بنا بر اطلاعات ایرنا؛ همچنین حملات هوایی به بندر رأس عیسی در الحدیده، چهار نفر را زخمی کرده است.

خبرگزاری سبا یمن پیش‌تر از وقوع یک حمله دوگانه به تأسیسات شرکت نفت یمن در منطقه باجل خبر داده و اعلام کرده بود که سه غیرنظامی آسیب دیده‌اند.

علاوه بر این، شبکه المسیره نیز از حمله ائتلاف سعودی به کامیون‌های شهروندان که در اسکله بندر تجاری رأس عیسی متوقف بودند خبر داده است.

رسانه‌های یمنی شامگاه یکشنبه گزارش کردند که عربستان سعودی مناطق مختلفی از استان الحدیده در غرب و همچنین جنوب شرق شهر صعده، پایتخت یمن را هدف قرار دادند.

جنگنده‌های سعودی همچنین در یک عملیات هوایی، شبکه مخابرات را در جنوب شرق صعده بمباران کردند.

این حملات در حالی انجام شده که چند ساعت پیش، ژنرال «یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرده بود که هواپیماها و موشک‌های عربستان در عرض ۲۴ ساعت اخیر ۷۵ حمله به یمن انجام داده‌اند.

وی افزود که مجموع حملات هوایی و موشکی عربستان از زمان شروع تشدید درگیری‌ها به ۳ هزار و ۸۳۰ مورد رسیده است.

315