تیرنو باری، مهاجم تیم اورتون، پس از اینکه خانهاش در منچستر مورد سرقت قرار گرفت، از اینکه همسر و پسر کوچکاش در زمان وقوع این حادثه در آنجا نبودند، احساس رضایت کرد. این بازیکن ۲۴ ساله فرانسوی در روز پنجشنبه و در حین بازیاش با اورتون برابر نیوکاسل یونایتد در رقابتهای جام اتحادیه انگلیس، خانهاش هدف سارقان قرار گرفت. این مسابقه در ورزشگاه هیل دیکینسون برگزار شد.
باری در پیامی که در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده، نوشت: «اگر همسر و پسر کوچکام در ورزشگاه نبودند، احتمال وقوع حوادث بسیار ناخوشایندتری وجود داشت.»
مهاجم اورتون همچنین تاکید کرد که از این پس با اشترکگذاری جزئیات زندگی خصوصیاش در شبکههای اجتماعی، خانوادهاش را در معرض خطر بیشتری قرار نخواهد داد.
وی در ادامه افزود: «شاید بیش از حد در مورد زندگی شخصی و خانوادهام صحبت کردهام و ناخواسته آنها را در معرض خطر قرار دادهام. هدفم از این کارها، به نمایش گذاشتن سبک زندگیام و الهامبخشیدن به دیگران از طریق مسیر موفقیت و پیشرفتم بود؛ امیدوار بودم که بتوانم آنها را برای دستیابی به اهدافشان تشویق کنم. دوران کودکی من هرگز آسان نبود، اما همیشه به این باور داشتم که وقتی بهترین فرصتها را برای خود فراهم میکنی، همواره امیدی وجود دارد. متاسفانه در زندگی، اشخاص و مسائل وجود دارند که کنترل بر آنها از دست ما خارج است.»
سخنگوی پلیس منچستر همچنین اعلام کرد که تحقیقات در مورد این سرقت همچنان در حال پیگیری است.
همچنین بخوانید: هدیه ویژه به پسربچهای در ورزشگاه؛ شوامنی اشکش را درآورد، امباپه لبخند را به او برگرداند! +عکس
نظرات کاربران