توماس رونکرو، خبرنگار برجسته اسپانیایی، در واکنش به انتقادات نسبت به قضاوت بازی میان رئال مادرید و ریسینگ سانتاندر، به وضوح تصریح کرد که superiority تیم تحت هدایت ژوزه مورینیو در پیروزی ۳ بر صفر کاملاً مشخص است و نباید نتیجه بازی را فقط به تصمیمات داور نسبت داد.

رونکرو، که سردبیر روزنامه‌ای بنام «آاس» به شمار می‌آید، بر این باور است که خوزه لوئیس مونوئرا مونترو در راستای این مسابقه دو تصمیم جنجالی اتخاذ کرد؛ نخست اعلام پنالتی به نفع کیلیان امباپه و دیگر این که از شناسایی برخورد با دیومانده درون محوطه جریمه رئال مادرید پرهیز کرد. این روزنامه‌نگار در تحلیل صحنه پنالتی امباپه اظهار داشت: «داور حقیقتاً از اعلام یک پنالتی واضح به سود دیومانده صرف‌نظر کرد که به نظرم پنالتی امباپه هم اساساً شایسته این عنوان نبود.»

او به وجود تماس میان بازیکن ریسینگ و مهاجم فرانسوی اشاره کرده و تصریح کرد که این تماس به اندازه‌ای نبوده که مستلزم اعلام پنالتی باشد: «درست است که مدافع دستانش را بر روی او قرار داد، اما من فکر نمی‌کنم که این تعامل به اندازه‌ای باشد که بخواهد پنالتی اعلام شود.»

اما اعتراض اصلی رونکرو به فعالیت VAR در صحنه برخورد با دیومانده متمرکز بود. او از این که کارشناسان ویدیویی از داور نخواستند این صحنه را دوباره نگاه کند، شگفت‌زده شده و گفت: «نمی‌فهمم چرا تیم VAR از داور نخواست که صحنه برخورد با دیومانده را بازبینی کند. به نظر من، آن ضربه مستحق کارت زرد بود و زمانی که چنین فشاری به طور واضح خطا محسوب شود، باید داور را مطلع می‌کردند.»

رونکرو همچنین به تفاوت در رفتار VAR در مواجهه با این دو صحنه انتقاد کرد؛ در جایی که این سیستم در مورد دیومانده هیچ گونه واکنشی نداشت اما برای بررسی پنالتی امباپه، داور را فراخواند. رونکرو در واکنش به احتمال مقایسه این صحنه‌ها با موارد مشابه برای دیگر بازیکنان تصریح کرد که نظر او تغییر نخواهد کرد. او بیان کرد که اگر لامین یامال نیز در وضعیتی مشابه قرار گیرد و داور از قضاوت خطا بگذرد، باز هم این نظر را خواهد داشت. به این ترتیب، او چشم‌نواز بودن انتقادهایش را به موقعیت صحنه نسبت داد، نه به بازیکنی که از تصمیم داور سود می‌برد.

با وجود این اعتراضات، رونکرو معتقد است که حواشی داوری نباید تأثیری بر برتری رئال مادرید در این مسابقه بگذارد. او تصریح کرد که تیمش بدون نیاز به پنالتی امباپه نیز می‌توانست به همان نتیجه دست یابد.

رئال مادرید در این دیدار با سه گل پیروز شد و فرصت‌های دیگری نیز برای افزایش اختلاف امتیاز داشت. رونکرو همچنین به عملکرد تیبو کورتوا اشاره نمود و گفت که دروازه‌بان بلژیکی رئال مادرید تنها در طول بازی با یک ضربه روبرو شد.

این خبرنگار در خاتمه با انتقاد از افرادی که پیروزی رئال مادرید را به قضاوت‌هاي داور نسبت می‌دهند، اظهار داشت: «هر کسی که فکر می‌کند رئال مادرید فقط در مورد قضاوت صحبت می‌کند، یا از فوتبال هیچ نمی‌داند یا عمداً نمی‌خواهد وقایعی که در میدان رخ می‌دهد را نادیده بگیرد.»

همچنین بخوانید: هدیه‌ای ویژه برای پسربچه‌ای در ورزشگاه؛ شوامنی اشکش را درآورد، امباپه لبخند را به او برگرداند! +عکس