تیم فوتبال تراکتور تبریز که برای میزبانی مسابقات لیگ نخبگان آسیا، کشور عمان را در نظر گرفته بود، از ساعت ۱۹:۳۰ امروز (دوشنبه) در هفته چهارم این رقابت‌ها، به مصاف نفتچی ازبکستان خواهد رفت.

از آنجایی که کشور عمان برای پروازهای مستقیم همکاری نکرد، تراکتوری‌ها در سفر قبلی به این کشور، ناچار به گذر از مسیر طولانی از کشورهای عراق و ترکیه شدند. اعضای تیم برای دیدار امروز نیز ابتدا باید به استانبول سفر کرده و سپس راهی عمان شوند.

این مسائل باعث شد که باشگاه تراکتور در نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا، درخواست تغییر محل میزبانی مسابقات خود را مطرح کند.

در این راستا، باشگاه تراکتور شهر دوشنبه، پایتخت تاجیکستان را به عنوان گزینه جدید برای میزبانی مسابقات خود پیشنهاد داده است و باید دید که آیا AFC با این درخواست موافقت خواهد کرد یا خیر.

بیشتر بخوانید: استقلال و تراکتور، برنامه لیگ برتر را تغییر دادند