غلامرضا نوری قزلجه در روز چهارشنبه، در حالی که در مراسم راهپیمایی بزرگداشت ۱۳ آبان حضور داشت، به خبرنگار ایرنا گفت: پیام مهم این تجمع عظیم، شکست سیاست‌های خصمانه ایالات متحده در قبال ایران اسلامی است.

وی افزود که این حضور نمادی است برای تمامی ملت‌ها، چراکه آن‌ها می‌توانند بر استقلال خود تأکید کرده و در نهایت به موفقیت دست یابند.

نوری قزلجه همچنین تأکید کرد که حضور پرشور و فعال مردم، از هر قشری شامل زنان، مردان، پیران و جوانان، نشان می‌دهد که اظهارات بی‌اساس ترامپ هیچ گونه ارزشی ندارد.

وی در ادامه، به وضعیت تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی در کشور اشاره کرده و تصریح کرد: با کوشش‌های کشاورزان و تولیدکنندگان و همچنین برنامه‌ریزی‌های دقیق انجام شده، در حال حاضر هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی وجود ندارد و در آینده نیز چنین مشکلی پیش نخواهد آمد.