شرکت خودروسازی پاگانی، به تازگی جدیدترین نسخه از خانواده هوایرا با نام آنیما را در لاس وگاس رونمایی کرد. این خودرو، سومین و آخرین مدل از این سری در ایالات متحده به‌شمار می‌رود و نتیجه برنامه «گراندی کامپلیکازیونی» پاگانی برای شخصی‌سازی منحصر به فرد است. با اینکه پاگانی هم‌اکنون در حال توسعه مدل یوتوپیا است، هوایرا ۷۰ آنیما همچنان جاذبه خاص خود را حفظ کرده است.

طراحی استثنایی و ویژگی‌های خاص پاگانی هوایرا ۷۰ آنیما

هوایرا ۷۰ آنیما دارای بدنه‌ای از فیبر کربن شفاف است. این فیبر کربن با ذرات الماس ترکیب شده و با ورق‌های پلاتینیوم بر روی اسپلیتر جلو و بال عقب تزیین شده است. طراحی بدنه شامل سپرهای جدید، دیفیوزر عقب، بال عقب و ورودی هوای سقف است که از پاگانی زوندا چینکو (Pagani Zonda Cinque) الهام گرفته شده‌اند. اگزوز شش‌لول سرامیکی و جزئیات آبی در شاسی، ظاهری خاص و چشمگیر به آن می‌بخشند. فضای داخلی با فیبر کربن آبی تیره، چرم شیری و ذرات الماس روی فرمان و سر دنده، حس لوکسی و زیبایی را القا می‌کند.

قدرت شگفت‌انگیز و گیربکس دستی در قلب آنیما

موتور ۶ لیتری V12 توئین‌توربو AMG که در پاگانی هوایرا ۷۰ آنیما به کار رفته، قادر است ۸۵۱ اسب‌بخار قدرت و ۱۱۰۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. این هایپرکار با گیربکس دستی ۷ سرعته Xtrac برای انتقال قدرت به چرخ‌های عقب تجهیز شده است. سیستم تعلیق دو جناغی الکترونیکی و ترمزهای کربن-سرامیکی ساخت برمبو (Brembo) از قابلیت‌های فنی برجسته این خودرو به شمار می‌روند. رینگ‌های ۲۰ و ۲۱ اینچی جلو و عقب با تایرهای پیرلی پی زیرو تروفئو آر (Pirelli P Zero Trofeo R) عملکرد این خودرو را به نحو احسن تکمیل می‌کنند.

پاگانی