براساس گزارش ایرنا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد: در لحظاتی پیش، پانزدهمین پهپاد MQ۱ آمریکایی با استفاده از سامانه بروز پدافند پیشرفته سپاه و تحت نظارت شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور در آسمان جزیره قشم شناسایی و منهدم گردید.

در این بیانیه ذکر شده است: دشمن در شب‌های اخیر، با افزایش فعالیت‌های شناسایی و اطلاعاتی خود، اقدام به تلاش‌های گسترده‌ای برای شناسایی سامانه‌های پدافندی کشور کرده و همزمان با راه‌اندازی دسیسه‌هایی در تنگه هرمز، قصد دارد تا بر وضعیت منطقه تأثیر گذاشته و قیمت جهانی نفت را کاهش دهد.

سپاه در این بیانیه افزوده است: با این حال، این اقدامات به لطف الهی و با همکاری هماهنگ نیروهای جنگ الکترونیک و یگان‌های پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با شناسایی‌های متعدد و موفق، به شکست مفتضحانه‌ای برای دشمن منجر شده است.

در این بیانیه آمده است: همچنین نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با نظارت مداوم و هوشمند بر تنگه استراتژیک هرمز، نشان داد که مدیریت و کنترل این گذرگاه حیاتی به عهده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و تلاش‌های دشمن برای دگرگون ساختن معادلات حاکم بر این منطقه به جایی نخواهد رسید.