بر اساس گزارشی از مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله آملی لاریجانی در پیامی که در صفحه شخصی‌اش در شبکه ایکس منتشر کرد، به مناسبت روز دانش‌آموز و روز مبارزه با استکبار جهانی گفت: در سیزده آبان امسال، شکستی دیگر بر دامن سران آمریکا نشسته است که این بار از عرصه میدان به سمت صندوق رأی منتقل شد؛ رئیس‌جمهور و حزب وی توانستند هر دو مجلس سنا و نمایندگان را از دست بدهند. او به صراحت اعتراف کرد که ایران در این شکست نقشی داشته، اما در مورد جنگ بیان داشت: «من به آن فکر نمی‌کنم. انتخابی که کردم صحیح بوده و باز هم همان مسیر را ادامه خواهم داد.»

آیت‌الله لاریجانی یادآور شد: ‏این همان استکبار منحط است که ملت ما در برابر آن مقاومت کرده است؛ نیرویی که نه به قوانین بین‌المللی توجهی دارد، نه به وجدان بشری و اکنون حتی رأی مردم خود را نیز نادیده می‌گیرد؛ «وَإِذَا قِیلَ لَهُ اتَّقِ اللَّهَ أَخَذَتْهُ الْعِزَّةُ بِالْإِثْمِ».

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیام خود بر این نکته تاکید کرد: ‏اگرچه تاریخچه جریانی که در حال حاضر کنگره را در دست دارد، مشابه حزب رقیب خود نشان داده که معمولاً تغییر چندانی در سیاست‌های خارجی ایجاد نمی‌کند، اما نتایج انتخابات اخیر یک «نه» بزرگ به حساب می‌آید و به نوعی نظرسنجی علیه سیاست جنگ‌طلبانه آمریکا است. اگر حزب پیروز عبرت بگیرد، پیام این نظرسنجی را خواهد فهمید و عواقب نظامی‌گری را به وضوح خواهد دید.